Експерт с мрачна прогноза за предстоящата зима

  • 21 септември 2022 09:10

  • 3794
  • 4
Експерт с мрачна прогноза за предстоящата зима
©
Слушай новината Слушай новината

„Тази зима най-изгодно ще бъде отоплението на електричество. Това не е добра новина, защото това натоварва електропреносната система. От колеги в бранша чувам, че има скок в продажбите на електрически уреди за отопления“. Това коментира в ефира на бТВ Боян Рашев, експерт по управлението на околната среда.

Той обясни, че програмата на Столичната община за осигуряването на климатици срещу печките с твърдо гориво е разпространена и в други градове, но има риск:

„Идеята хората да се отопляват с по-чиста енергия, за да няма замърсяване на въздуха отдавна я има. Ако твърде много хора решат да се топлят с ток, електроенергийната система на София няма да издържи“.

Хората, които са на газ или топлофикация, трябва да бъдат субсидирани, добави той.

Левон Хампарцумян: Няма да има катастрофална зима

По думите му ни чака тежка зима.

Последвайте канала на

Калина Христова
3794 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
До миналата

2022.09.21 | 18:29

4
Година бяха експерти по Ковид бройките сега експерти по това какво ще става зимата.ОЛИГОФРЕНСКИ МЕДИИ НИЕ ЗНАЕМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ ТАЗИ ЗИМА!!! ВЪПРОСА Е ЗАЩО НИКОЙ НЕ СПИРА МАЛОУМНИЯ ЕСЕС И САЩ А ВСИЧКИ ГИ ХВАЛЯТ,ЧЕ ПОБЕЖДАВАТ РУСИЯ КОЕТО АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО ДА СТАНЕ.СЕГА ЛАЙНЕР ДА ДОЙДЕ И ДА МИ ПОЕМА РАЗХОДИТЕ КОИТО ГИ ПЛАЩАМ ЗАРАДИ ТЯХ НЕ ЗАРАДИ ПУТИН.ДО КОГА С ТОЗИ ИЗВРАТЕН ЕВРО ГЕЙС КИ БА РД АК??? ТЕ НИ УБИВАТ НЕ РУСИЯ.МРЪСНИТЕ И ВРЕДНИ ХРАНИ В БЪЛГАРИЯ ДА МРЪТ КУЧЕТАТА,ЧЕ ИМ РАЗВАЛИХА ПЛАНДЕМИЯТА.ЕСЕС ОТ ОТДАВНА ЗА МЕН НЕ СА МИСЛЕЩИ ЗА НАРОДА СИ ХОРА ТЪКМО ОБРАТНАТА Е!!ОБИЧАТ НЯК СИ ДА НИ Е ГАДНО ЗАЩО ЛИ???

2022.09.21 | 09:47

3
МРЕТЕ КРАВАРСКИ КУУУУУРВИИИИИИ
Еми...

2022.09.21 | 09:35

2
Какъв "експерт" е тоя и откъде му е квалификацията? Прилича на обикновена фандъкова кал.инка, която разбира само от това да си седи на задника, да взима заплатка и нищо да не прави.
Анониме

2022.09.21 | 09:24

1
НЕ ПЛАЩЕТЕ ХОРАТА КОМНЯГИ

Добави коментар

Водещи новини