Стотици си взеха последно сбогом с Камен Костадинов

  • 30 август 2022 14:56

  • 17029
  • 0
Стотици си взеха последно сбогом с Камен Костадинов
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Близки, приятели, политици и общественици си взеха последно сбогом с политика и бивш депутат от ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Камен Костадинов в храм "Света София".

На опелото присъстваха Симеон Сакскобургготски, Емил Костадинов, Борислав Михайлов, Тодор Батков, лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с - Мустафа Карадайъ, Йордан Цонев, Хамид Хамид, Константин Папазов, Кирил Добрев, Румен Петков и много други известни политици, бизнесмени и обществени дейци.

Камен Костадинов бе дългогодишен член на Централното бюро на партията и член на изпълкома на Българския футболен съюз. Той бе знаков и много уважаван бизнесмен.

 

Минути след поклонението лидерът на „Движението за права и свободи“ Мустафа Карадайъ изказа още веднъж съболезнования за загубата на Костадинов:

Почина политикът от ДПС Камен Костадинов

"Днес се сбогувахме с един от ярките политици и истински демократи – Камен Костадинов. Той бе човек с голямо сърце, за когото ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с бе живот, мисия и кауза. Като дългогодишен член на Централното оперативно бюро на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, Камен Костадинов бе пазител на заедността, философията, която обедини три поколения политици в ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. С огромно желание развиваше структурите по места, учеше младите на всеотдайност. Не се примиряваше с фалша в политиката. Беше близък приятел и съратник. Поклон пред светлата му памет!"

 

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
17029 0

Свързани новини

Водещи новини