Изпращат Камен Костадинов във вторник

  • 29 август 2022 11:25

  • 969
  • 0
Изпращат Камен Костадинов във вторник
© Булфото (архив)

Поклонението пред Камен Костадинов ще бъде във вторник в църквата "Света София" в столицата. Това стана ясно от публикация на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с във фейсбук.

Ето какво написаха от партията там:

"Внезапно ни напусна дългогодишният политик, депутат и близък наш съратник Камен Костадинов. Загубихме един забележителен човек, верен приятел и ярък политически лидер.

Опелото и поклонението пред тленните му останки ще се състои във вторник, 30.08.2022 г от 13 ч. в църквата “Света София” в София.

Поклон пред паметта му!".

Почина политикът от ДПС Камен Костадинов

На 51 година в неделя изненадващо почина Камен Костадинов - едно от емблематичните лица на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и член на Изпълнителния съвет на Българския футболен съюз (БФС).

За тези избори трябваше да води листата на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с във Велико Търново, но на прага на предизборната кампания, малко преди да отиде на закуска с колеги в комплекса Св. св. Константин и Елена, Камен Костадинов получи масивен инфаркт. Оплаква се от болки, започва да повръща. Лекарите пристигат след десетина минути, но само констатират смъртта на политика.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
969 0

Свързани новини

Водещи новини