Цветанов: Фози е имал политическа протекция

  • 28 юни 2012 19:02

  • 1161
  • 1
Цветанов: Фози е имал политическа протекция
©

"Съвсем отговорно мога да заявя, че по отношение на въпросния митнически служител Георги Владимиров - Фози, е имало политическа протекция", заяви министърът на вътрешните работи Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по повод реализираната днес специализирана полицейска акция „Цигараджии”.

При задържаните от днешната полицейска операция има едно лице, което е излежавало присъда, четирима са задържани в София, във Варна е задържан един бизнесмен.

Документираното престъпление е по отношение на контрабанда на цигари, като става въпрос за 22 милиона къса цигари, а щетата за бюджета при реализирането им на пазара, би възлизала на около 8 милиона лева.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа посочи още, че участието на Борислав Манджуков е много сериозно и то касае съхранение, организиране и разпространение на цигари във вътрешната част на страната.

Вътрешният министър коментира и митническия служител, като припомни, че той два пъти е бил е уволняван, но съдът го е възстановявал на поста му и съвсем отговорно може да се заяви, че има политическа протекция.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1161 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ДОЛУ ИЗМАМНИЦИТЕ

2012.07.24 | 21:27

1
Цвъцко 22 години твойте колеги политиците слагат чадър на престъпници - сега и ти го правиш !! А за тоя не бери грижа има правосъдие в мрака !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини