Спортна звезда загина на 28 години

  • 09 август 2022 16:37

  • 8980
  • 0
Спортна звезда загина на 28 години
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Австралийската ръгби звезда Майкъл Пърсел, известен като Ловеца на кенгура, почина на 28-годишна възраст след автомобилна катастрофа в Бризбейн, съобщават местните медии, цитирани от "Блиц".

Пърсел беше универсално крило и краен защитник, който си направи име като звезда в лигата по ръгби в Куинсланд, правейки голямо име с екипа на Ипсуич Джетс, Бризбейн Тайгърс и Мелбърн Сторм.

„Изключително сме натъжени да чуем за смъртта на Майкъл Пърсел, известен също като „Ловецът на кенгура”. Мислите и молитвите са със семейството, приятелите на Пърси, тези, с които е играл в Тигрите, Булимба Булдогс, Брадърс, Ипсуич Джетс и по-широката общност от ръгби лигата“, написаха от Бризбейн Тайгърс.

Скръб в поп-фолка, почина известен изпълнител

Бившият треньор на Ипсуич Джетс Бен Уокър добави: „Съкрушен съм, това е толкова, толкова тъжно. Той беше наистина талантливо дете, което определено имаше способността да играе NRL. Получихме съвет за това дете, което играе резервен клас и прякорът му беше „Ловецът на кенгуру“, защото се разказваше, че бил толкова бърз, че веднъж преследвал кенгуру по време на крос в храстите. Подписахме с него на Ипсуич Джетс и в крайна сметка той отбеляза 66 опита в 71 мача. Имаше невероятна скорост.”

Последвайте канала на

Теодора Павлова
8980 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини