Част от Стара Загора ще бъде без вода

  • 03 август 2022 08:44

  • 451
  • 1
Част от Стара Загора ще бъде без вода
© Novini.bg/Canva

Част от Стара Загора ще бъде без вода днес oт 9:00 до 16:00 часа. Причината е подмяната на главни спирателни кранове за „Средна зона“. Това съобщиха от пресцентъра на "Водоснабдяване и канализация" ЕООД-Стара Загора.

Без водоснабдяване ще останат потребителите в жилищните райони: на юг от ул. „Августа Траяна“ до бул. „Цар Симеон Велики“ и на запад - от бул. „Св. Патриарх Евтимий“ до ул. „Д-р Тодор Стоянович“; кв. "Градински" – на север от ул. „Августа Траяна“ до ул. „Радецки“, и на изток - от бул. „Св. Патриарх Евтимий“ до ул. „Иван Вазов“; на север - от ул. „Августа Траяна“ до ул. „Хан Аспарух“, и на запад - от бул. „Св. Патриарх Евтимий“ до ул.“ Цар Иван Шишман“; на север - от ул. „Хан Аспарух“ до „Загорка“ АД; кв. „Казански“-изток: на юг - от бул. “Цар Симеон Велики“ до ул. „Братя Жекови“, и на запад - от ул. „Димчо Стаев“ до ул. „Одринска епопея“; на юг - от ул. „Св. княз Борис“ до бул. “Цар Симеон Велики“, и на изток - от ул. „Армейска“ до ул. „Д-р Тодор Стоянович“.

От "Водоснабдяване и канализация" препоръчват на всички абонати да се съобразяват с въведените ограничения и да не правят излишни презапасявания с питейна вода.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
451 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Умник Гюро

2022.08.03 | 12:58

1
Умиращите в България се записват като "умрели от Ковид": без аутопсия и анализ за причините за смърт. Защото за всеки "умрял от Ковид" болниците получават десетки хиляди левове премии от здравния бюджет и световните фондове на Гейтс и Рокфелер. Сатанистите плащат само за "умрели от Ковид". Ето как пандемията се разраства на хартия и болничните администрации правят хубав бизнес с "умрели души".

Добави коментар

Водещи новини