Организират протест на мястото на тежката катастрофа в София

  • 06 юли 2022 17:41

  • 3608
  • 5
Организират протест на мястото на тежката катастрофа в София
© bulphoto
Слушай новината Слушай новината

Граждани организират протест на мястото на тежката катастрофа в столицата, където снощи загинаха две млади жени. Организацията тече в социалните мрежи.

Хората настояват за мерки, за да се спре безнаказаността по пътищата в страната.

Тежка катастрофа със загинали в София

На мястото на катастрофата вече са се събрали колеги на пострадалия таксиметров шофьор.

"Призовавам всички, които смятат вчерашния "инцидент", не - това УБИЙСТВО за резултат от повсеместната корупция, превзела МВР и всички държавни органи, да излезем днес в 18.30 ч. на това кръстовище, за да почетем паметта на нелепо погубените млади момичета и да поискаме сметка от отговорните:

- да последват оставки и уволнения за тези, които са допуснали този "човек" да се движи безнаказано по обществената пътна мрежа;

- да се предприемат спешни акции срещу всички останали джигити с десетки нарушения на пътя;

- да се предвидят по-строги санкции за джигитите, но също така и наказания за представителите на МВР и държавата, които допускат подобни рецидиви", пишат организаторите на протеста.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3608 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Еми...

2022.07.06 | 18:36

3
Не протестирате на правилното място. Протестирайте пред - четвърто РПУ, което е на 100 метра по права линия от "мястото на тежката катастрофа" - там живеят милиционерите, които от поне десет години се правят, че не виждат гонките по "Черни връх" и "България". Протестирайте пред прокypатурата, която така води делата, че наркодилъри като тоя са на свобода. Протестирайте пред "мъдистратите", които ги "пускат". И си помислете КОЙ в парламента иска реформи сред тия три групи тулупи, заради които умират хора и кой - не.
Аз

2022.07.06 | 20:16

5
Право в целта. Браво

2022.07.06 | 19:07

4
Смърт за гяура. Много са безнаказаните гяури ,защото не са цигани и ги закрилят своите ,които управляват държавата.
Гост

2022.07.06 | 18:07

2
Този кретен не е виновен, виновни са тези, които позволяват това да се случи, ако е в нормална държава, няма и да си помисли да прави ппдобни неща. Лошото е, че няма лагери, където да го изпратят да работи 20 години на хляб и вода 12 часа на ден, след това ще е мек като средата на прясно изпечен хляб
KKK

2022.07.06 | 17:52

1
СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ !!!!

Добави коментар

Водещи новини