Кому са нужни грозни сеири в ефира?!

  • 27 юни 2022 12:39

  • 4313
  • 0
Кому са нужни грозни сеири в ефира?!
© булфото /архив/

Верен на собствения си натюрел, спортният журналист и водещ на свое предаване в една частна медия Сашо Диков, с гръм и трясък представи своята освежена програма за шеф на БНТ.

А един интелигентен колега написа в социалната мрежа: „Преходът ще приключи, когато Диков спре да подава документи за ген. дир. на БНТ. "Това, че аз съм много талантлив на границата на гениалното, е друго на ръка"”.

Не ми иска да вярвам, че повечето зрители ще подминат с равнодушие грозната ситуация,

създадена от този кандидат за шефския пост в държавната медия. Все пак понятия като възпитание и интелигентност не са забранени и затова е важно да изискваме от мераклиите за обществените постове поне прилично поведение. А то не предполага интригански злословия срещу друг от кандидатите, който отсъства и не може да се защити. Колкото до "фактите", с които бил разполагал срещу своя конкурент - изпитвам огромни съмнения, щом нито една проверка на компетентни лица досега не е пратила въпросните "доказателства" в прокуратурата. Обръгнахме вече от подобен тип "разследвания", които приключват пътя си в "кръглото чекмедже", т.е. на боклука.

И още - само тежко заслепен човек от омраза към друг, може да твърди, че качеството на БНТ не се подобри в последните няколко години.

Честно казано, по знания, възпитание и интелект – обвиняващият не може да се сравнява и бегло с настоящия директор на БНТ Емил Кошлуков.

Надявам се днешната грозна, долна, интригантска сценка да е последната, на която ще бъде подложен драгият данъкоплатец.

Последвайте канала на

Аделина Делийска
4313 0

Свързани новини

Водещи новини