Агенция „Митници“: Няма оплакване от Наоми Кембъл за нейната проверка

  • 13 юни 2022 12:59

  • 641
  • 4
Агенция „Митници“: Няма оплакване от Наоми Кембъл за нейната проверка
© Getty Images/Guliver (архив)

Багажът на световноизвестния модел Наоми Кембъл е бил проверен „на случаен принцип“ при пристигането й на Летище София, съобщават от Агенция „Митници“.

Оттам отбелязват, че става въпрос за рутинна проверка и няма постъпило оплакване от г-жа Кембъл или неин представител.

Наоми Кембъл се разсърди на Летище София, искали да ѝ проверят целия багаж

Повод за съобщението на Агенция „Митници“ са медийни публикации в британския вестник „Дейли мейл“, според които Наоми Кембъл е останала разочарована, след като е почувствала, че била претърсена от служител на летището в София, защото е чернокожа, пише

Супермоделът смята, че проверката на летището е била свързана с цвета на кожата й, когато е била спряна миналия месец от служители на терминала за пристигащи на Летище София, докато е пътувала за модни снимки в София.

Източници твърдят, че 52-годишната Кембъл е била „много разстроена“ от случилото се на 19 май, след като пристигнала за тридневното работно пътуване.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
641 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2022.06.13 | 14:33

4
Тя е езвестна със скандалите по летищата и самолетите.Когато кариерата ти е на залез, на помощ идват скандалите.Не е нужна чак такава гласност.

2022.06.13 | 14:31

3
Драги Раданов, чалга в политиката е да направиш любовницата си началник на кабинета ти и другата, министър на правосъдието.
нн

2022.06.13 | 13:16

1
И защо трябва да има оплакване! тези в митниците са дебили просто! Егати отговора! След като толкова известна личност минава е ясно, че не е подозрителна, за й пребъркват багажа. Поредният селянин решил да се направи на интересен. Отврат!
Ала бала

2022.06.13 | 13:31

2
Мизернико наведен,защо да не я проверяват,браво на служителите.

Добави коментар

Водещи новини