Сашка Васева вече вижда силуети

  • 20 май 2022 21:14

  • 3005
  • 0
Сашка Васева вече вижда силуети
© Булфото (архив)
Слушай новината Слушай новината

"Сашка е добре, но не смея да се зарадвам. Вижда леко, силуети, непрекъснато с нея работят психолози, защото е много труден период. Германските монахини от ордена също по цял ден са с нея и нещата си вървят. Дано имаме късмет и в края на лятото да ни пуснат да се върнем, в България." Това съобщи мъжът на попфолк иконата Сашка Васева - Христо Бакърджиев.

Съпругът на певицата  сподели още, че певицата в момента вече е написала две-три песни, които са баладични, но много хубави, и се надява Сашка да има възможност да ги изпее на българите.

"Ако всичко с възстановяването й е наред, се надявам в края на лятото да ни изпишат и да се приберем. Това е и голямото желание на Сашка", споделя Бакърджиев. От месец насам при тях е дъщеря им Христина-Елена. Момичето вече учило и в немско училище, тъй като знае езика.

„На гости при Сашко освен от Съюза на слепите у нас идват и доста приятели. Сашка се радва че не са я забравили. Тя продължава да е с приповдигнат дух. Говори си, яде всичко. Вече си ориентира и се движи умерено. Дай Боже, всичко това да се запази",  казва  Бакърджиев, цитиран от хотарена.

Изписаха Сашка Васева от болницата в Германия

Валери Зайцев
3005 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини