12-годишно момче е пострадало на финала на Купата от хвърлена пиротехника

  • 15 май 2022 21:12

  • 2179
  • 3
12-годишно момче е пострадало на финала на Купата от хвърлена пиротехника
© Bulphoto
Слушай новината Слушай новината

12-годишно момче е пострадало от хвърлена пиротехника по време на финала за Купата на България между ЦСКА и "Левски", съобщиха от МВР.

Детето е откарано в болница за преглед.

"Левски" спечели Купата на България

Двама са задържани за притежание на пиротехнически изделия. Те са установени в рамките на извършената проверка преди старта на дербито на изградените в района на стадиона контролни пунктове.

По време на футболната среща привърженици и на двата отбора нахлуха на пистата. В резултат на предприетите своевременни полицейски действия и осъществени разговори с организаторите на агитките, не е допусната ескалация на напрежението. Изградените кордони от униформени са останали на терена без да се налага предприемане на допълнителни действия, пише още в прессъобщението.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
2179 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Stamatis

2022.05.16 | 07:22

3
Страшна простотия! Лумпени с татуси, тъпо излъчване, повечето безработни и с ниско образование. Хора, които само там може да бъдат забелязани! Повечето от тях в личния си живот са неуспели, нежелани и аутсайдери! Това, който каже друго е от тях!

2022.05.16 | 03:53

2
Чакам да отнемат лиценза на БФС. Това е свинщина.
Все тая

2022.05.15 | 23:39

1
Много тъпо общество, след, като от нашите фенове изтреляха ракети, масово хората се кефеха, че ракета удря другите фенове. И това се случваше на 1 метър от униформени и 2 метра от стюарди. Но да се кефим да причиним болка на някой - нищо хубаво не ви чака хора.

Добави коментар

Водещи новини