Вежди Рашидов не бил инвеститор в ски курорти

  • 19 юни 2012 14:58

  • 674
  • 2
Вежди Рашидов не бил инвеститор в ски курорти
© Булфото

Министърът на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко не е и никога не е бил „инвеститор в ски курорти”. Това се казва в изявление на Министерството на културата по повод публикации в медиите, че министърът е „член на Национална гражданска коалиция „Природата за хората и регионите”.

Информацията категорично не отговаря на истината, подчертават от ведомството. "Преди години Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко е бил член на Национална гражданска коалиция „Природата за хората и регионите”, но още на 4 юни 2009 г., преди да стане министър на културата, господин Рашидов е подал молба за напускане. Тази молба е била удовлетворена от самия Филип Цанов, за което прилагаме доказателства", посочват от ведомството. От министерството изпратиха копие от декларация за отказ от членство на Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко в Национална гражданска коалиция „Природата за хората и регионите” от 4.06.2009 г., както и писмо на Филип Цанов до Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко, с което той приема отказа от членство.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
674 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
IQ146

2012.06.19 | 20:48

2
НИКОГА България не е била управлявана от толкова ДЕМОКРАТИЧНО, НАПРАВО ПОПУЛИСТКО(в добрия смисъл) Правителство! Факт! Колкото и да се пени КОМУНОИДНАТА ПАПЛАЧ,която не може да прости на Борисов и Цветанов, че НЕ ПРЕБИХА протестиращите така, както те, КОМУНОИДИТЕ, пребиваха протестиращите през техния мандат! Затова да се готвят за още поне 2 мандата на Борисов, до пълното ИЗЧЕЗВАНЕ на КОМУНОИДНИТЕ КРАДЦИ!
АМАН ОТ ЗОМБИРАНИ ЛУМПЕНИ

2012.06.19 | 20:47

1
Крайно време е да разберещ че 22 г всички си прехвърлят топката а народа все повече обеднява - тия последните комунисти от герб ще ликвидират и бизнеса , имат си полиция която е изхранвана от тоя народ! А иначе 22 г се сцепиха да крадът !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини