Джамбазки: Градът е за хората, а не за помиярите

  • 18 юни 2012 08:01

  • 802
  • 1
Джамбазки: Градът е за хората, а не за помиярите
©

Докато не се размърда администрацията, ще има още много такива смъртни случаи на хора, нахапани от помияри, каза в интервю за Нова телевизия общинският съветник от ВМРО Ангел Джамбазки.

Той бе категоричен, че борбата на Столична община с бездомните кучета е абсолютен провал. Джамбазки каза, че докато има помияри по столичните улици, ще има винаги нахапани хора. По думите му, абсолютно всички кучета трябва да се приберат в приюти, а агресивните да се преспят.

Общинският съветник бе категоричен, че вече само се говори кампанийно какво ще се направи след всеки инцидент.

Джамбазки отново припомни, че градът е за хората, а не за помиярите.

Малина Едрева, столичен общински съветник от ГЕРБ, заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия, че се надява, че след едва година да има позитивни промени. Тя обаче заяви, че в никакъв случай не може да поеме отговорност, че наистина няма да има нито едно бездомно куче по столичните улици през следващите 3 - 4 години.

Последвайте канала на

Десислава Станева
802 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ПРОБЛЕМА Е ЗАКОНОВ

2012.06.18 | 10:13

1
ПРОБЛЕМЯ Е ИЗЦЯЛО ЗАКОНОВ - С ПРИЕМАНЕТО НА ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ЖИВОТНИТЕ ОТ БИВШИЯ ШЕФ НА ЕКОРАВНОВЕСИЕ И НАСТОЯЩ ЗЕМЕДЕЛСКИ МИНИСТЪР БЯХА ВЪВЕДЕНИ АБСУРДНИ ТЕКСТОВЕ , КОИТО ЛИШАВАТ ХОРАТА ОТ ПРАВО НА НЕИЗБЕЖНА САМООТБРАНА И ПРЕВЕНЦИЯ ОБЩО ВЗЕТО ТОЗИ ЗАКОН ПОСТАВЯ КУЧЕШКИЯ ЖИВОТ НАД ЧОВЕШКИЯ ВСЪЩНОСТ МИРОЛАВ НАЙДЕНОВ СЪЗДАДЕ РАБОТА ЗА КОЛЕГИТЕ СИ ОТ ЕКОРАВНОВЕСИЕ ВОВЕКИ КАТО ИМ ОСИГУРИ АБСОЛЮТЕН МОНОПОЛ

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини