Пътните настилки в страната са сухи

  • 18 юни 2012 07:30

  • 375
  • 0
Пътните настилки в страната са сухи
©

Пътищата от републиканската пътна мрежа са проходими. Пътните настилки в страната са сухи.

АМ " Хемус" е суха. Област Варна - във връзка с рехабилитацията на естакада „Девня” е въведена временна организация от пътен възел „Суворово” до пътен възел „Неофит Рилски”. Напълно е затворено лявото платно на автомагистралата, като движението е пренасочено по път I-2 Русе-Варна /област Варна/. Поради провеждане на спортно мероприятие на 10.06.2012 г. между тунел „Витиня” и тунел „ Топли дол”, км 30+600 среда -виадукт „Бебреш”, се ограничава движението на пътни превозни средства по аварийната лента в светлата част на деня по посока на движението Ботевград-София. От 11.06 до 22.06.22012 г. в тунел „ Топли дол”, в светлата част на деня, ще бъде извършен ремонт на осветителната инсталация. Движението на МПС ще бъде затваряна в една от лентите и пренасочвано в съседната последователно.
АМ " Люлин" - суха. Ремонти: От път ІІ-18 /Софийски околовръстен път/ до втори пътен тунел - подмяна на фуги на ляво пътно платно.
АМ "Марица" - суха пътна настилка.
АМ "Тракия" е суха. Ремонти: Област Пазарджик - от км.75+000 до км.76+000 посока Пловдив - изкърпване.

До 30.09.2012 в интервала от 16:00ч. до 22:00ч. за последния работен ден и последния почивен ден от седмицата се забранява движението на тежкотоварни автомобили (включително с ремаркета и полуремаркета) с повече от 2 оси, селскостопанска и земеделска техника, трактори и специализирана строителна техника по републиканската пътна мрежа : автомагистрали, пътища І-ви клас, пътища ІІ-ри клас (пътни участъци : Дебелец-Гурково, Ст.Загора-Сливен, Бургас-Церово, Оряхово-Мизия, Пловдив-Смолян, Симитли-Гоце Делчев, Околовр.път на София, Добрич-границата с Румъния). Забраната се отнася за всички периоди, в които е определен повече от един почивен ден, тя не важи за МПС, превозващи бързо развалящи се хранителни продукти на температурен режим и живи животни.

Интензивен е трафика по главен път Е 79 между София и Кулата.

Преминаването през всички ГКПП в страната е нормално.

Последвайте канала на

Десислава Станева
375 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини