Заловиха общо пет псета заради случая с нахапания старец

  • 14 юни 2012 17:17

  • 771
  • 3
Заловиха общо пет псета заради случая с нахапания старец
© Булфото

Две улични кучета от квартал "Редута" и още три от други райони попаднаха днес в ръцете на "Екоравновесие", след като общинското дружество спешно подгони животните в района.

Акцията беше предприета след снощния инцидент, при който 89-годишен мъж беше жестоко нахапан от глутница и приет в болница с опасност за живота.

Ден след неприятния инцидент, два екипа на "Екоравновесие" се пребориха с опитите на защитниците на животни да саботират работата им и заловиха цели пет бездомни кучета.

Животните ще преминат тестове за агресивност, съобщи пред БТВ заместник – кметът по екологията Мария Бояджийска, която разбрала за инцидента с възрастния столичанин от медиите, тъй като работели само по сигнали.

Последвайте канала на

Десислава Станева
771 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
sks

2014.11.12 | 22:23

3
Е,и! Мутрите от ГЕРБ винаги вървят след събитията! заети са да крадат и да коват лобистки закони!
КАЛИН

2014.11.12 | 22:23

2
Гадни Помияри...И мен ме нападаха , ама имах кьсмет че бях кьркан и не показах страх от тях...А те това го усещата(андреналина) и се спасих без поражения...в коя част на Анадола само живееме с едни улични помияри да не могат да се опряват тия от Еко РАВНОВЕСИЕ
Zillertaler Türkenjäger

2014.11.12 | 22:22

1
Вече ми писна да чета за тия пумияри,и как ги пращали на тестове за агресивност,на психо тестове,и кои знае какви глупости с нашите пари.Решенито е едно-има пумияр,има проблем-няма пумияр,няма проблем.Същото решение е и за мангалите.Кур за недоебаните лелки,дето хранят пумиярите и се грижат за тях повече,от колкото за децата си.

Добави коментар

Водещи новини