Ребята, как дела? Харесва ли ви в Украйна?

  • 27 февруари 2022 14:19

  • 5837
  • 0
Ребята, как дела? Харесва ли ви в Украйна?
©

Бедните колеги от ТАСС… тъкмо качиха статистиката със загубите за матушка и какво стана…? Свалиха ги. Дано всички колеги от ТАСС да са добре. 

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 14010

Блядската сган не разрешава да се говори за загуби. Те без лъжи не могат. Ама тоя път сами се хванаха на лъжите си. Отдолу нагоре по веригата всичката блядска сган лъже началството и командването – и така чак до Путин. 

Можем ли да започнем война?“

„Можем, другарю Путин!“

„Силни ли сме?“

„Най-силните“ (Ш-ш, трай, да не разбере никой, че сме откраднали де що има, че продукцията ни е само за паради и на учения сме пращали само най-добрите, а останалите за нищо не стават). 

 

Пък то какво се оказа? Няма бензин за танка, руските войници не искат да се бият с украинските си братя, та се налага да изпраща ислямски главорези от Чеченя. През нощта пуснали по грешка десантчиците в морето. 

Великата военна мощ се оказа въздух под налягане. Единствената им сила и преди, и сега е незачитането на живота на своите си – ще ги праща като пушечно месо, докато измори украинците. 

А дали ще ги измори? А дали руснаците тоя път ще простят на болния си цар? В Украйна ги праща, братя да убиват. 

Всичкото руско трол седи да дращи по клавиатурите, викат: Зеленски бил в бункер. Надяват се, че другите са тъпи и няма да проверят. Зеленски през няколко часа прави изявления, с бронежилетка е, сред войските си е и ръководи отбраната на Отечеството си. 

Путин е тоя, дето се е скрил в бункер – в Урал. От повече от 30 часа не е правил нѝ изявление, нѝ нищо. Но на троловете не им трябва истината, а на путинолюбите в главата им е каша. 

Вика путинолюбецът: „Аз два дни гледам руската телевизия, няма такова нещо, аз знам истината!“

Бедни ми, бедни умопомрачени… ти звучиш като някой 1939 г. да казва: „Аз два дни слушам немското радио, няма такова нещо, аз знам истината!“ 

А колкото до „другата гледна точка“… Тия, дето се мъчите да я „давате“, знайте, че другата гледна точка е гледната точка на лудия диктатор, който избива невинни хора в домовете им. 

И 1939 г. е имало такива като вас, дето са давали „другата гледна точка“, докато Хитлер е навлизал в Полша, за да „освобождава“ немското малцинство там. Дълъг живот ви пожелавам, да имате време да видите какво сте защитавали и на кое сте давали гласност. И чие лице сте измивали за пред света. 

 

Последвайте канала на

Александър Томов
5837 0

Свързани новини

Водещи новини