Мордор започва война, а българските орки са най-верните орки

  • 22 февруари 2022 16:19

  • 8426
  • 0
Мордор започва война, а българските орки са най-верните орки
© Getty Images/Novini.bg

„Русия подкрепя суверенитета на бившите съветски републики, ситуацията с Украйна е изключение заради външното влияние върху тази страна“.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13747

Това заяви руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975.

Демек: подкрепя суверенитета, докато не решат да се обърнат към свободата и демокрацията. 

Нагло, по-нагло, най-нагло, Путин. 

Украйна била създадена от Ленин, според другаря от КГБ Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975. Другарят от КГБ Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 обаче (за хората с IQ повече от стайна температура е известно) отдавна се е заел да съживи Сталинизма в страната си. Как започва това? Като първо се подкопае Ленинизмът. И с това се е заел, не се тревожете. 

Getty Images/Novini.bg

Другарят от КГБ вероятно знае, че когато Киевска Рус е била красива люлка на култура, изкуство и цивилизована политика, Московията е била блато. Буквално. Но другарят от КГБ няма да се остави историята да му разваля хубавия наратив. 

Освен това другарят от КГБ се постара да забрани историята в страната си и всеки, който я изучава, се наказва със затвор. На нейно място сложи сказките с героичен елемент. Така, например, истината, че Втората световна война е започната от СССР и Нацистка Германия заедно, като съюзници, е забранена в Русия под страх от затвор. Медиите са затворени и затиснати, с изключение на верните на режима. В страната няма нито историческа памет, нито медии които да показват настоящето. Путин може да си позволи да каже всичко, ако щè, може да заяви, че Украйна е направена от марсианците и пак няма кой да му възрази. 

Какъв е случаят на българските орки на режима на Мордор обаче? Те имат достъп до интернет, имат достъп до историята, имат достъп до истината, но въпреки това предпочитат да лижат руски подметки и да славят терора? Защо? По навик? За копейки? Професионални роби, мечтаят господарят да ги направи лични „домашни“ роби и да им даде малко власт над другите роби?

Че и сметка държат на хората, които говорят истината.

Че и се карат от телевизора и за международно право говорят. Международно право било Русия да иска където някой си се самоопределил за руснак, да си я прилапа територията.

„Самоопределили“ се за руско малцинство и искат самостоятелност. С разпадането на СССР Киев и Москва подписват споразумение, според което Украйна връща ядреното оръжие (останало на територията ѝ) на Русия, а Русия признава териториалната цялост на Украйна. 

Нарушаването започна още с Крим, сега с измислените „републики“. Това, според професионалните руски роби у нас, било „международно право“. 

Жалки сте.

...

Има хора, които за шепа копейки продават България и бъдещето ѝ на орките, с високо вдигнато чело те гледат отвисоко, сякаш ти си жалкият човешки боклук, който досега се лизал чужди подметки.

Чакат си нарежданията от чуждите служители, приведени и раболепни, а после ходят наперени да говорят за американското посолство, че било управлявало България… 

Няма по-верни орки от българските орки. 

А, ако утре руснаците във Варненско решат, че са достатъчно много да поискат „независимост“?

Варненската тема ме подсеща: другарят Костадин Костадинов, например, говори за „международно право“ и че отцепниците от Украйна имали правото да го искат и получат.

Добре. А, ако турското малцинство в България се почувства „застрашено“ от българското правителство, Костадинов ще отиде ли да защитава „международното право“ Кърджалийско да се отцепи и отиде в Турция? Неговата позиция създава предпоставка именно за това. 

Сигурен съм, че няма да го направи. 

Но той беше човекът, който използва думата „лицемерие“. 

...

Цитатът в началото на този текст бе: „Русия подкрепя суверенитета на бившите съветски републики, ситуацията с Украйна е изключение заради външното влияние върху тази страна“.

Това е казал диктаторът от Кремъл. 

Значи, ако има „външно влияние“, край, веднага суверенитетът им не значи нищо. Какво значи „влияние“? Ако дойдат чужди инвеститори? Ако се включи в пакт за самозащита? Ако почнат да слушат „Бийтълс“? Какво, по дяволите, разбира Кремъл от „чуждо влияние“?

Нищо. Нагажда си го както си иска и се изплюва в лицето на цивилизования свят. А орките му пригласят и с пяна на уста защитават правото на режима да сее смърт, да убива демокрацията и да унищожава цивилизацията. За забава на малоумните, неграмотни, злобни некадърници, които си мечтаят за диктатура, защото тя ще смачка можещите и знаещите – естествен враг на некадърните – и ще ги направи „равни“. Мечтата на роба не е свободата, той не знае какво да я прави. Мечтата на роба е да е по-близо до господаря, а всички други да са роби и да са по-далеч от господаря. 

Гледам разни орки коментират, че се радват на предупреждението на Порошенко, че България може да е следващата… Радват се, че България (или части от нея) може стане държава под руско управление (буквално). Нямаше да го повярвам, ако не го бях прочел с очите си. Дори моята фантазия нямаше да го приеме. Дори аз, който съм свикнал орките да ме разочароват, нямаше да го повярвам, ако не го бях видял. Тези се наричат „патриоти“… 

Но по-жалкото е, че кашата, която използват вместо мозък, им напява в черепните кутии, че така сме щели да станем „по-добре“. Путин, видите ли, щял да донесе справедливост и най-после да накаже партийните кражби. Той – Путин, чийто режим е построен и лежи на клептокрация, чиято власт облагодетелства крадливите олигарси, тъпи като гъби, но станали милиардери по държавна поръчка! Той и „хората му“ щели да донесат „справедливост“ в България и да спрат кражбите. 

Скрийте се и не се показвайте от дупките си, вие сте ходеща мозъчна смърт!

Демокрация на такива географски ширини не вирее, защото тя е СВОБОДА, а свободата върви с умението да можеш сам да си налагаш ограничения, когато е нужно, а не централно да те ограничават. Народи, които не знаят какво е емпатия, имат нужда от елементарни уроци по човечност и мантрата им в живота е: „бал съм му майката, аз да съм добре е най-важно!“, не могат да имат демокрация. Те не могат да имат нищо хубаво. Те са джунгла – днес един е добре, утре го убиват, взимат му „добрето“ и в други ден друг е на негово място. Битката е за кокала, а не за добруването. 

Тези народи ще са винаги робски.  

И ще обичат Мордорска Рус, Путинизма, Сталинизма, евтината водка, насилието, лизането на подметки и евтините забавления за корема, г*за и х**. 
 

Последвайте канала на

Александър Томов
8426 0

Свързани новини

Свързани видеа

Водещи новини