Община Стара Загора търси преброители на безстопанствените кучета

  • 21 февруари 2022 13:50

  • 255
  • 0
Община Стара Загора търси преброители на безстопанствените кучета
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Община Стара Загора набира преброители на безстопанствените кучета на територията на всички населени места в oбщината, съобщиха от местната администрация. Кандидатите трябва да имат опит в областта на статистиката или ветеринарната медицина.

За преброители ще се приемат и кандидати, обучаващи се по специалности в областта на ветеринарната медицина и статистиката, като за целта представят уверение от съответното висше учебно заведение.

Ще бъдат сформирани два екипа от по двама преброители. Единият ще работи на територия на град Стара Загора, а вторият - в останалите населени места в общината. Към екипите могат да участват доброволно и  представители на организации за защита на животните.

Упояват бездомни кучета в Благоевград

Срокът за подаване на документи от кандидатите е до 25 март в стая 401 в Общинска администрация. Необходими документи за участие в конкурса са заявление за участие в свободен текст; диплома за завършено подходящо образование, с оглед условията в наредба №4, документ, удостоверяващ опит в областта на статистиката и ветеринарната медицина, копие на документ за самоличност и уверение за обучени от висше учебно заведение (в случай, че  кандидатите са  студенти).

 Преброяването ще се извърши през април-май 2022 г.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
255 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини