Борисов получи кирка с панделка за рождения си ден

  • 13 юни 2012 15:11

  • 909
  • 3
Борисов получи кирка с панделка за рождения си ден
©

Освен кошниците цветя и бутилки с вино сред подаръците на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г по случай рождения му ден прави впечатление кирка, завързана с червена панделка, която е дар от икономическото министерство.

Министърът на културата Вежди РашидовВежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър на културата в кабинета на Бойко поздрави премиера Борисов за рождения ден. Рашидов е на посещение в Грузия и Армения. Пред журналисти той каза, че след завръщането си ще подари на министър-председателя бутилка от най-добрия грузински коняк “Сараджишвили”.

От сутринта в Министерски съвет пристигат подаръци за премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който днес е рожденик. Областният управител на Хасково Ирена Узунова донесе илюстрация по приказката „Тримата братя и златната ябълка”.

„Посланието е, че така, както по-малкият брат успява да излезе на горната земя, късайки жива плът от себе си, за да храни орела, такава е и мисията на премиера – с много жертви от негова страна да ни изведе на горния, светъл свят”, обясни Узунова. Тя пожела на министър-председателя много здраве, много сили и много търпение.

От ПГ на ГЕРБ донесоха на премиера торта магистрала с валяк, багер и багерист, на която пише “Градим България”.

Министърът на регионалното развитие Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена подари на премиера макет на пътния възел на софийския околовръстен път, който беше официално открит днес. Заседанието на Министерски съвет започна по-късно, тъй като премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г присъства на откриването на Южната дъга и естакада над “Бистришко шосе”.

Последвайте канала на

Десислава Станева
909 3

Коментари 3

Добави коментар
Иво

2012.06.15 | 18:41

3
Честит рожден ден, Бойче продължавай само така, мачкай крадливата червена сган...
бай Иван

2012.06.14 | 09:06

2
Ивчо и Бойче, оти си не изуете гащите па с голите си гъзове мачкайте некои червени работи дека са на мъжкото население отпреде.
СПЕЦ

2012.06.14 | 08:57

1
Еми па всички гербаджии сте ЧЕРВЕНИ начело С БОКО ТИКВАТА !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини