Посланик Херо Мустафа посети Ловеч

  • 04 февруари 2022 16:59

  • 512
  • 0
Посланик Херо Мустафа посети Ловеч
© Община Ловеч
Слушай новината Слушай новината

Посланикът на САЩ в България г-жа Херо МустафаХеро МустафаХеро Мустафа (на английски: Herro Mustafa; на кюрдски: Hêro Mistefa; родена 1973 г.) е американски дипломат, посети днес, 4 февруари 2022 г., град Ловеч, като бе посрещната от кмета Корнелия Маринова.

Това е първото посещение на настоящия американски посланик в града на люляците. В срещата взе участие и председателят на Общинския съвет в Ловеч Петър Цолов. Гостът разгледа Покрития мост и посети разположения там Туристически информационен център, където бе запозната с най-важните обекти в града. След това официалните лица поднесоха цветя пред паметника на Васил Левски, съобщиха от пресцентъра на община Ловеч. 

Цветя за Левски положиха в местността Пази мост край Ловеч и на Къкринското ханче

Визита на посланик Херо МустафаХеро МустафаХеро Мустафа (на английски: Herro Mustafa; на кюрдски: Hêro Mistefa; родена 1973 г.) е американски дипломат, в Ловеч стана след нейната среща с кметове на общини, членуващи в РСО „Централна Стара планина”, която се състоя по-рано в Габрово. Посолството на САЩ в България партнира на широк спектър от образователни, културни и икономически проекти в региона. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
512 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини