От Възраждане не си показаха сертификата, но няма проблем, ние видяхме, че си имат

  • 26 януари 2022 15:18

  • 2881
  • 0
От Възраждане не си показаха сертификата, но няма проблем, ние видяхме, че си имат
© Novini.bg

Днес депутатите от възраждане показаха на народа, че депутатите са над народа. Направиха го за „доброто на народа“, за да види народът, че може и иначе. Дадоха пример, дет се вика, а не че са нахални. 

Това е много хубаво – да се дават лични примери. Като сме започнали, да продължим. С личните примери, искам да кажа – дето се дават на народа, та народът да му светне и да ги последва. 

Мислите, че ще започна с къща от партийна субсидия, нали? Не-е… Не познахте. 

Ето ви пример за следване:

„Парламентарен съветник на ПП “Възраждане” с офшорки и 1,6 милиона дълг към НАП“.

Найс, а?

Разследване на BIRD.bg сочи (ЛИНК >>>ТУК<<<), че „Депутатката Елена Гунчева от “Възраждане” получава ценни съвети в сферата на “финанси, икономика и европейски фондове” от Стефан Бъчваров, който е назначен за неин нещатен парламентарен сътрудник. Бъчваров е свързан с офшорка на Сейшелите и с 24 фирми, от които 5 имат над 1,6 млн. лв. задължения към НАП. Бъчваров преди време е бил активист на БСП“.

Има и нарушения на Закона за мерките срещу изпирането на пари:

„Стефан Бъчваров е управител и на фирми с чуждестранно участие, които не са декларирали действителни собственици, както изисква Закона за мерките срещу изпирането на пари. Сейшелската офшорка МАЛТА ФИНАНС ХОЛДИНГ ЛТД е едноличен собственик на българските МАЛТА КОНСУЛТИНГ ЕООД и МАЛТА РИЪЛ ЕСТЕЙТ ЕООД, и двете регистрирани през 2011 год.

Обстоятелствата трябваше да бъдат декларирани до 31 май 2019 г. пред Агенция по вписванията, но това не е направено. И други фирми от 24-те свързани с Бъчваров, в които притежаваните от офшорката две дружества участват като едноличен собственик или като съдружници, също са били длъжни по закон да декларират действителни собственици, но и това не е направено“.

Сладко. 

Вие, уважаеми народе, можете ли така? Щото да следваш примера с влизането без сертификат, ОСОБЕНО на места, на които охраната не смее да те пипне, не е истинско предизвикателство за смелия балкански гений. 

...

Гледам върти се из пространството един скрийншот тия дни:

… ама си викам: не може да е истина. Чак пък толкова! Мирише ми на фейк това. Я, да видя. И намирам, и отварям въпросния профил. И гледам при Likes… „Русофили“; „Национално движение русофили“; FOX news и разни националистически работи…

Започвам да се съмнявам, че може и да не е фейк… Майко мила!

Междувременно пространството за събиране и изобличаване на лъжи, наречено интернет, изрови няколко данни, че новото острие на възраждане, a.k.a. мангъра, е бил голям защитник на ваксините преди да стане модерно да е анти „тази експериментална течност“, дето „не пази“. А преди е казвал, че и 30% само да пази, пак е добре. 

По-конкретно:

„Мангъров сега: Каква е тази ваксина, която не пази от заразяване? 

Мангъров 2019: Дори при 30% ефективност това са много спасени хора. 

Мангъров сега: Да ваксинирате децата е престъпление. Те не са застрашени.

Мангъров 2019: Ваксинирането на децата води до спасяването на живота на възрастните. 

2019 г. Мангъров защитава срещу Чорбанов "бързо" разработена ваксина с двойно по-слаба ефективност от ваксините за Ковид (непазеща от заразяване) и казва, че трябва да ваксинираме децата, защото това води до намаляване смъртността сред възрастните…“

Има и видео...

Басимус, народе! 

Нищо, важното е, че възраждане са толкова смели, че пред охраната на Народното събрание, която – оказва се – няма никаква власт да ги санкционира, са вирнали високо глави и водят най-важната битка на века – минаването без сертификат!

Венцеремос, бе братя!

За останалите, които се притесняват, че възраждане не си показват сертификатите и дават лош пример: спокойно, ние всички знаем, че имат, по телевизията даже ги показаха. 

Ако се чудите пък как още има хора, дето им вярват и им се връзват, че за благото на народа го правят всичко това… как да ви кажа… те са същите хора, дето си вярват, че стриптизьорката наистина ги харесва. 

 

Александър Томов
2881 0

Свързани новини

Водещи новини