ДСБ настоява за отговор по казуса "Любомир Павлов"

  • 11 юни 2012 14:57

  • 792
  • 0
ДСБ настоява за отговор по казуса "Любомир Павлов"
©

ДСБ настоява главният прокурор да провери защо се бави досъдебното производство срещу собственика на "Труд" и "24 часа" Любомир Павлов и съдружника му в медийната група Огнян Донев.

От записи, разпространени от вестник "Преса", става ясно, че Любомир Павлов иска да използва собствените си медии, за да не бъде повдигано обвинение срещу него.

В записите ДСБ вижда доказателство, че ГЕРБ е използвала задкулисни методи, които са допринесли за разпадането на Синята коалиция. Заместник-председателят на тъмносините Радан Кънев настоя държавата да се намеси така, че да няма монополи, в случая медийни, които се използват като средство за шантаж на политически опоненти, информира ДСБ. 

"Има скандал. Човек, който държи сериозна част от медийния пазар, определя себе си като политически главорез и казва, че си плаща дълговете към властта. На кой го казва конкретно, не е толкова важно. Въпросът е какво лигитимно избраното управление на тази държава дава като реакция на нас, гражданите на България", допълни Петър МосковПетър Москов Д-р Петър Стефанов Москов е роден на 17 декември 1970 г. в София. Петър Москов завършва от ДСБ.

ДСБ очаква и премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г да вземе отношение по темата.

Последвайте канала на

Десислава Станева
792 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини