Хазарта не нарече хората „фашисти“, а депутатите. Има голяма разлика

  • 13 януари 2022 21:15

  • 8887
  • 0
Хазарта не нарече хората „фашисти“, а депутатите. Има голяма разлика
© FB/@hazartaofficial/Булфото/Novini.bg

„На лъжата краката са къси“, е казал народът…

 

Фенове, поддръжници, протестиращи… вземете се разберете с „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“ ли сте или не сте, щото Костадинов сменя плочата по няколко пъти на ден.

Като е за преговори, казва: „…представители на протестиращите, сиреч на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" да започнат разговори“. 

А като е да се оправдае, казва: „всички свободни хора, а не само на Възраждане“. 

Сега – кое от двете е?

Като му дойде удобно, казва, че протестът е на всички, като го обвинят в подтикване към насилие, казва, че е имало български граждани от всички прослойки, народът целокупен. Извърта и се опитва да изкара думите на Хазарта, че били срещу хората, а те си бяха много ясно насочени към депутатите от „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“, а не срещу протестиращите. 

И хората се вързаха и почнаха да говорят и преповтарят същия рефрен: „не е само „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“, от всички прослойки на народа са!“

Хубаво де, ама дойде време за преговори… демек: за разпределяне, и Костадинов каза: „…в петък, ще покани представители на протестиращите, сиреч на "ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател" да започнат разговори“.

Ето, четете, слушайте:

Костадинов: "Възраждане" ще даде 10-14 дни на управляващите за решение за зеления сертификат

А тук е "другата плоча":

Нов екшън в мрежата: Лютата война между Ицо Хазарта и Костадин Костадинов разбуни ФБ

Някой… нещо?

...

Кога е да се ядат кифтетата, протестиращите = „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“;

Кога да се мръзне по площади, да се носи отговорност и да се прехвърлят думи, протестиращите = народа. 

Не искам да използвам думи, като „двуличие“, ама не знам защо само такива ми се въртят в главата. 

А относно какво каза Хазарта – той даде пример със себе си, като депутат, задавайки въпрос, ако подстрекава, какво ще му се случи. След което се обърна, наричайки други депутати, фашисти. Не протестиращите. 

А самият факт, че Костадинов, който смени не помня вече колко партии за няколко години, И ТОВА изопачава, е много показателен. Не е изненадващ, но е показателен. 

Александър Томов
8887 0

Свързани новини

Водещи новини