Голямото предпразнично пътуване започна

  • 23 декември 2021 18:12

  • 1705
  • 2
Голямото предпразнично пътуване започна
© Булфото архив
Слушай новината Слушай новината

Изключително интензивно е движението на АМ „Хемус“.

Край „Витиня“ е имало лека катастрофа без пострадали, но това е усложнило движението. Точно преди тунела движението е с 10 км/ч със спиране.

МВР разкри за какво да сме нащрек по време на празниците

Интензивен е трафикът и на АМ „Тракия“, а също и на АМ „Струма, но от МВР казаха, че не се е стигнало до сериозни задръствания. Допълнителни екипи на Пътна полиция са на пътя, триногите също са на пътя и следят за висока скорост.

„В самите почивни дни, на 25 и 26, и на 1 януари след новогодишната нощ, влизаме в малките населени места, всички курортни комплекси и селища, където ще се следи за употребата на алкохол, наркотични вещества и неправоспособни водачи. Искам да се обърна към водачите – нека да тръгват малко по-рано, да не си поставят краен час за пристигане, защото бързането не винаги е най-удачния вариант", заяви гл. инспектор Лъчезар Близнаков от Пътна полиция, предаде БТВ.

В колоните от автомобили ще има и полицейски коли, които ще извеждат агресивните водачи от движението. Очаква се трафикът да бъде натоварен и утре, и на 31 декември. Днес през целия ден имаше задръствания и в столицата.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1705 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
тошко

2021.12.23 | 20:18

2
Като се махнат селяндурите,София ще бъде чиста!

2021.12.23 | 18:24

1
там да си останете, селяндури неприятни.

Добави коментар

Водещи новини