Дахер Ламот: Съседите ме мразят

  • 21 декември 2021 15:58

  • 4474
  • 0
Дахер Ламот: Съседите ме мразят
© pixabay, личен архив

Коментар на Дахер Ламот, сириец, който живее в България и работи за голяма международна фирма. Той е популярен блогър и коментатор в социалните мрежи.

На горния етаж едните съседи явно бяха дали апартамент под наем на някаква разгонена двойка, вероятно шеф и секретарка, които идваха всеки вторник и четвъртък, винаги между 14:30 и 16:30, и консумираха връзката си като прилежна секретарка и шеф. Уви жената мучеше като крава, а стените са като картон. Не че имам против хората да правят секс, напротив, по-добре е, отколкото да се карат, но лошото беше, че точно тогава имах конферентни разговори и на един от тях забравих да го заглуша, и шефът ми, който е от Египет, ме попита дали не гледам порно.

След като помолих собствениците да ги предупредят, нищо не направиха и тез продължиха. Наложи се да ги снимам и да направя покани с тяхна снимка, които залепих из цялата улица "Марагидик", канейки блоковете там на генг бенг парти, на техния адрес. Повече не ги видях. Обаче собствениците ме гледат сега намусено и злобно.

Явно са получавали доходи под масата.

Съседите ми отстрани пък са роми, не знам какво правят на Оборище, но редовно организираха чалга партита до 3-4 сутринта. Викнах полиция два пъти, подадох оплакване в районното, май ги глобиха 500 лв. и сега и те ме гледат намусено. Ама не смеят да щукнат след 22:00, щото следващата глоба ще е 1000 лева.

Домоуправителят, който живее от другата ми страна, ми поиска да ида у тях за да ми запишел името в книгата на входа, аз му казах, че се казвам Дахер, и че не съм виновен, че е вечно пиян и не може да запомни име от 5 букви. Сега и той ме гледа, все едно съм му изял филийката с лютеница и сирене за закуска.

Няма да ви казвам и за другите съседи, ама съм сигурен, че цялата кооперация иска да ме бие.

Последвайте канала на

Аделина Делийска
4474 0

Водещи новини