Шефът на "Берета трейдинг": Документите ни са изрядни

  • 07 юни 2012 20:58

  • 1003
  • 1
Шефът на "Берета трейдинг": Документите ни са изрядни
©

Високопоставената служителка на Министерството на отбраната е ползвала корпоративна отстъпка от 10% за почивка на остров Бали, защото е имала познати във фирмата. Това разкри пред БНТ собственикът на "Берета трейдинг" Десислав Делев.

По думите му, този факт се изопачава в пространството и се представя като подкуп. Делев каза, че фирмата му е сред най-проверяваните в държавата. Документацията й била гледана под лупа стотици пъти от всички институции. Изводът им бил, че документите са изрядни. Ето какво още каза той:

"Честно казано това е една пълна глупост! Даже малко я съжалявам тази жена, която пострада покрай тези инциденти", заяви Делев, като уточни, че познава служителката на военното министерство.

"При нас е правена проверка от Военна полиция с експерт, счетоводител, с който са правени всички проверки. Такива суми, плащани за такива почивки и неща няма. Има и проверка от НАП. Фирма "Берета трейдинг" никога не е плащала, не е получавала помощ. Тази жена никога не е могла да помага на нашата фирма. А по отношение на темата за обучението на хората - там се прави предварителен подбор още от МВР, служба КОС", каза шефът на "Берете трейдинг".

В отговор на въпрос, вярно ли е, че обучението е било само 4 дни, Десислав Делев каза: "Това е обучението, което изискват държавните органи. Аз не фиксирам дните. Всяко едно обучение завършва с изпит, в който изпитващия е завеждащия ГИТ, шефа на служба КОС - Ямбол и член на комисията е от обучаващата организация".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1003 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.06.08 | 18:23

1
ТАЯ СВИНЯ ДА СЕ РАЗФАСОВА В БУРКАНИ

Добави коментар

Водещи новини