С празнична програма и коледен базар в Троян ще посрещнат предстоящите празници

  • 27 ноември 2021 17:25

  • 1402
  • 0
С празнична програма и коледен базар в Троян ще посрещнат предстоящите празници
© pixabay

За предстоящите коледни и новогодишни празници от Община Троян са предвидили програма, съобразена с противоепидемичните мерки, но и с желанието да върне настроението и усмивките на хората, съобщават от общинската администрация.

Тържествата ще започнат със запалване на коледните светлини на 6 декември от 17.30 часа, като половин час преди това най-малките ще могат да се снимат с популярната филмова героиня принцеса Елза от "Замръзналото кралство".

Община Монтана монтира коледната украса в града

Програмата ще продължи с изпълнение на вокална група "Щурче" и на деца от детска градина "Мир", както и със специалното огнено шоу от Спортен клуб "Дивинитас".

На 21 декември ще бъде открит коледен базар, който ще продължи до 31 декември. В специални дървени къщички, предоставени от Община Троян и Национално дружество "Традиция", или в шатри, осигурени от производители, търговци и занаятчии от региона ще могат да се предлагат тематични празнични стоки и изделия.

За доброто настроение в дните на коледния базар ще се погрижат Народно читалище "Наука -1870" - Троян, Общински младежки духов оркестър, Народно читалище "Развитие -1898" - с. Орешак, и Национално дружество"Традиция".

Новата 2022 година троянци ще посрещнат на площад "Възраждане" в 24.00 часа с традиционната кметска наздравица, празнична заря и концерт на Илия Луков, който ще даде началото и на новогодишното хоро, допълват от администрацията.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1402 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини