Защо изселници в Турция натрапиха депутат на Перник!?

  • 22 ноември 2021 15:00

  • 4502
  • 0
Защо изселници в Турция натрапиха депутат на Перник!?
© pixabay

Парадоксални и противоречащи на здравия разум размествания на депутатските листи в различни наши региони възмутиха с основание местните избиратели. Защото е доста възмутително да им се натрапват зорлем депутати, избрани от сънародниците ни в Турция.

Примерно в близкоотстоящия от столицата бивш миньорски град Перник, Движението на Сокола, Пеевски, Йордан Цонев и др. -ДПС, примерно печели едва 1,57% подкрепа. Демек за ДПС са гласували има-няма 650 души. Но перничани ще имат „голямата чест” да ги представлява един депутат от ДПС в Народното събрание, нищо, че те никак не желаят това и роптаят ли роптаят. И никой не може да ги вини – хората имат право да не приемат натрапен им по такъв перверзен начин депутат.

А перверзията подобни недоразумения да се случват им я гарантираха предишни техни избранници, които не са догледали прецизно работата си, сътворявайки изборните правила.

Всеки може да провери как Изборният кодекс се изменя преди всеки следващ вот у нас. Депутатите така си /не/ работят – скалъпват надве - натри недоносени закони, които после кърпят, и кърпят докато не ги докарат като дрипи.

И така вече 32 години. Казват, че качественото законодателство, е гаранция за успешна политика.

Ми хайде вече заработете качествено, де!

Последвайте канала на

Аделина Делийска
4502 0

Свързани новини

Водещи новини