Рашков разкри името на бившия министър на Борисов, който е имал връзки с криминалния контингент

  • 11 ноември 2021 13:48

  • 12217
  • 116
© Булфото (архив)

Отнемането на лиценза на охранителната фирма "Делта Гард" е твърде закъсняло действие от страна на Главна дирекция "Национална полиция", като ръководството на фирмата е имало обща дейност с бившия силов министър Младен Маринов, който е имал контакти с криминалния контингент. Това заяви пред журналисти в Кърджали вътрешният министър Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския.

По думите му тази "обща дейност" се е развивала по времето, когато Маринов е бил служител на МВР, а главен секретар на ведомството е бил Бойко Борисов.

МВР издаде заповед за отнемане на лицензите за охрана на "Делта гард" 

Израстването на Борисов до министър-председател е съпътствало израстването на въпросния служител до министър на вътрешните работи. Има материали, говорещи красноречиво за връзки на този служител с лица от криминалния контингент като Митьо Очите, с известните братя Маргини и доста други, което не е много лицеприятно както за този бивш министър, така и за самото МВР, което до момента не е разкрило данни в тази посока., подчерта Рашков.

Рашков: Протестиращ пътен строител превел 21 млн. лева в ОАЕ, полицай на заплата при наркобос станал вътрешен министър

Кой купува гласове

,,На предходните избори предупредихме хиляди лица, за които бяха постъпили данни, че извършват действия по купуване на гласове – за това, че органите на МВР сме си свършили работата по закон, сме подлагани на критики от ГЕРБ и ДПС; защо тези две партии с най-голям финансов ресурс и които очевидно купуват гласове, са против действията на МВР'', попита Рашков.

МВР спипа търговец на гласове във Варненско

Той посочи, че акциите срещу изборните брокери не спират. Само днес в Русе са открити левове, евро и злато за около 200 000 лева. За десетки хиляди са ударите на МВР и във Варненско и в Гурково.

В Кърджали Рашков заяви, че решенията на местните ОДМВР и прокуратура "се вземат по внушения отвън" и с помощта на назначени от кметове комисии се дава възможност за вот с подвижна урна (и хартиена бюлетина) на множество лица, които нямат ТЕЛК и имат здравословни проблеми от типа на високо кръвно. Той подчерта, че след проверката ще информира ЦИК.

Има особено поведение на прокуратурата по отношение на делата, започнати за купуване и продаване на гласове – прокуратурата не проявява необходимата активност, подчерта министърът на вътрешните работи.

Какъв е случаят с машините?

С уговорката, че е пътувал през деня и може да няма най-новата информация, Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския посочи, че към момента няма данни, че новооткритите машини може да бъдат използвани за изборни манипулации.

Рашков разпореди спешна проверка заради новопоявилите се машини на "Сиела Норма"

По закон устройствата за вота са под охрана в отделен склад и няма смесване с тези, които "Сиела Норма" е внесла допълнително за свои цели. Рашков посочи, че ръководството на МВР е провело разговор със собственика на фирмата по този въпрос.

Последвайте канала на

Novini.bg
12217 116

Свързани новини

Коментари 116

Добави коментар

2021.11.11 | 21:57

116
Рашко, вчувала, плазмодий мръсен долен комунис мафия сфиня воняща
БЕЗПОМОЩЕН ГЕИБ ТРОЛ РЕВ

2021.11.11 | 16:39

96
Глaсувaш за лeкeтo-дoнoсник Aнастас Герджикoв, получаваш дявoлското изчадие с фес, изрoда-дoнoсник Боко-цигaнина-българoубиец!!! Полковник свиркова дали се е отчела на колене пред Боко-Българоубиеца за предложената и длъжност, Ъ?! Гнyсния масoн-дoнoсник Aнастас Гeрджиков е СРАМ за цялата академична общност! УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!

2021.11.11 | 21:20

115
Да не би да го бъркаш с полуолия Пламен Узунов, на масонския ритуал?

2021.11.11 | 18:48

113
РАШКОВ Е ОБИКНОВЕН ПРЕСТЪПНИК
БЕЗПОМОЩЕН ГЕИБ ТРОЛ РЕВ

2021.11.11 | 20:58

114
ЯЖ ЧЕРВЕИТЕ От ГЛАФИТЕ НА БАНЯКНСКИТЕ ЕВНУЦИ в МОРГААТ И НЕ СЕ ОБЯСНЯВАЙ КАТо некоя ПУ..... бе ТРОЛ СМЕШЕН у>МРЕЛ !!!
БЕЗПОМОЩЕН ГЕИБ ТРОЛ РЕВ

2021.11.11 | 17:04

112
♠♠♠♠По закона за администрацията чл.14, ал. 4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка! Всичко друго е ташак!

2021.11.11 | 16:59

111
Днес Радев се изтърва, че е МАНИПУЛАТОР....Откритите до днес машини са -228+150+199+36+....?....=? Алооо, ЦИК, МВР, ДАНС, ГДБОП,...Това в България ли се случва? П0следният виц на деня: "На следващите президентски избори във Венецуела, Мадуро изпаднал в пълен потрес и направил опит за самоубийство. Причината била че изборните машини/същите с които и ние провеждаме изборите си/ изкарали изненадващ краен резултат. Оказало се че за Президент на Венецуела бил избран Румен Радев! Забравили да сменят софтуера!

2021.11.11 | 16:58

110
Всички заедно да свалим Радев. Мвр е с нас, жандармерията е с нас гн Гешев е с нас, Армията е с нас, всички са с нас.Какво искаме повече,няма кок да ни пребиват и влачат като кучета. Ние тогава издържахме и не се изплашихме, пък сега никак.От нас се иска сега мощна атака и да изгоним фатмака завинаги. България е сега зависима от Радев, искаме свобода за децата родители и внуците си -правова държава.
SUCK MY DICK WITH THE BALLS

2021.11.11 | 15:59

84
Мачкай Рашков,мачкай крадливата Тиква и всички лизачи около него.Трябва изчегъртване до последния ГЕЙберист,който е цуцал държавна пара
SUCK MY DICK WITH THE BALLS

2021.11.11 | 16:52

109
nikolay belovezhdov,А защо не,какво заслужава една група крадци водени от най-големия крадец Банкяската Тиква,които принудиха 2 млн българи да търсят прехраната извън собствената си Родина и едни други 1,5 млн да мизерстват с 200-300лв пенсии,на които вече възрастта не им позволя да търсят спасението в чужбина.
БЕЗПОМОЩЕН ГЕИБ ТРОЛ РЕВ

2021.11.11 | 16:38

94
те го отвориха .. неделя ще е ОТКРИВАНЕТО !!!
nikolay belovezhdov

2021.11.11 | 16:33

91
ти още малко и белене ще искаш да отворят

2021.11.11 | 16:52

108
Поредната доза измислени 'факти'. До сега каквото е изплещил тоя червен миндил все се оказва съшити с бели конци клюки и машинации. Кажете един арестуван (няма и да питам за осъден) по някое 'ОГРОМНО РАЗКРИТИЕ' на тоя руски възпитаник. Моля, само един едничък?
Крист

2021.11.11 | 16:50

107
Пияница комунистическа
БЕЗПОМОЩЕН ГЕИБ ТРОЛ РЕВ

2021.11.11 | 16:48

106
Късно е за ЛУСТРАЦИЯ! Време е за ТРЕПАНАЦИЯ Черепи на Комунисти и Милиционери! ♠♠♠♠По закона за администрацията чл.14, ал. 4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ♠♠♠♠Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ♠♠♠♠Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ♠♠♠♠Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ♠♠♠♠Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ♠♠♠♠Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ♠♠♠♠Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ♠♠♠♠Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка! Всичко друго е ташак!

Добави коментар

Водещи новини