Новите противоепидемични мерки наложиха промени в дейността на културни институции в Търговище

  • 23 октомври 2021 15:53

  • 405
  • 1
Новите противоепидемични мерки наложиха промени в дейността на културни институции в Търговище
© pixabay

Новите противоепидемични мерки наложиха промени в дейността на културни институции в Търговище. За такива съобщават от Регионалния исторически музей и от Драматичния театър в областния град.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 32982

Преустановява се приемът на посетители в Историческия музей в съботните дни.

София води по бум на COVID. 120 са починалите за денонощието в страната

През делничните дни музеят ще посреща посетители, които са ваксинирани или преболедували COVID-19, доказано със сертификат или валиден документ за отрицателен резултат от РСR тест или бърз aнтигенен тест, отговарящи на нормативно установените в заповедта на министъра на здравеопазването срокове. Изискванията не се отнасят за деца и младежи до 18-годишна възраст.

Отменя се представлението "Скъперникът" на Русенския театър, което трябваше да се играе на търговищка сцена на 26 октомври от 19.00 ч. От Драматичния театър посочват, че закупените билети могат да бъдат върнати на касата на институцията.

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Мая Йорданова
405 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2021.10.23 | 16:32

1
ОТЧАЯН СТРАХ! Ето това е основният мотив, който движи действията на Радев и формираната клика около него. Сега е с имунитет, т.е. недосегаем, защото все още е президент. Да, но е оцапан до уши с шпионски скандал срещу родината си и с корупционни сделки - Грипени, Бобокови и т.н. Затова се е вкопчил в президентската власт. Играе хазартно, заложил е всичко и е готов на всичко - или ще е президент още един мандат или отива в затвора. Готов е и на диктатура - за да си спаси кожата...

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини