Водещите новини! Центърът на София вече явно ще се използва само за корпоративни протести; изтеглиха номерата на бюлетините (и още…)

  • 13 октомври 2021 13:25

  • 885
  • 0
Водещите новини! Центърът на София вече явно ще се използва само за корпоративни протести; изтеглиха номерата на бюлетините (и още…)
© Булфото(архив)/ Колаж: Novini.bg

*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 13 октомври ***

 

След като едните протестиращи си получиха сделката за парите, които работодателите им не плащаха – пътищарите…

… сега идва ред на следващите, чакащи да затворят центъра с искания. 

Едните отложиха протеста, но другите – не. Чакаме продължения, междувременно чакаме и правителството да ни измисли алтернативни маршрути за движение през града, защото – като нищо – утре София може да се окаже блокирана на от състезателки по художествена гимнастика, които искат по-леки тренировки или футболисти, ядосани на седянката на БФС, известна още и като „конгрес“. 

Отложиха протеста на транспортния бранш

Миньорите от "Марица-Изток": Готови сме да легнем на релсите

Протестиращи миньори блокираха центъра на София

***

С тия темпове на поумняване още години ще се влачим с COVID. 

„Грипчето“ разболява все повече, а и смъртността е в пъти по-висока, но нашенецът не вярва, докато не стане прекалено късно, а тогава вече няма значение дали вярва или не. 

„Преболедувалите миналата година не са защитени, познавам вече няколко повторно заразени. 2-4% смъртност, 40% с трайни увреждания поне за 6 месеца след преболедуване - уморяемост, главоболие, безсъние, задъхване“…

Скоро всеки неваксиниран ще се разболее от "грипчето" COVID

***

Предизборно е така…

„Във връзка с многобройни журналистически запитвания Специализирана прокуратура уведомява, че още на 24.08.2021 г., въз основа на подаден сигнал по електронна поща, съдържащ  твърдения за извършено престъпление от г-н Кирил Петков, в качеството му на служебен министър на икономиката, описани подробно и в статия на вестник „Труд“ от  22.08.2021 г., е образувана прокурорска преписка. Към преписката е присъединена и жалба от гражданин, която съдържа идентични твърдения“. 

Спецпрокуратурата подхвана казуса с гражданството на Кирил Петков

***

Първи реакции след номерата в бюлетините: Борисов ще бъде депутат, а ГЕРБ и ДПС реставрират статуквото

***

Ето кои са номерата в бюлетините за изборите

***

От "Продължаваме промяната" са готови да бъдат първа политическа сила, а сред приоритетите на коалицията са спирането на кражбите, събирането на данъците и инвестирането им в системите на образованието и здравеопазването. Това стана ясно от думите на Асен Василев в интервю за "България сутрин" в ефира на Bulgaria ON AIR.

Заедно с Кирил Петков са избирали собственоръчно водачите на своите листите, сред които се отличава името на рапъра Ицо Хазарта.

Гледахме хората да имат битие извън политиката, да не са зависими от партийна или политическа работа. Те трябваше да са от местата, където се кандидатират, и да не са прескачали от партия в партия. Да са хора с добра репутация в града и общността, обобщи бившият финансов министър.

Асен Василев: Не ме блазни премиерският пост, просто искам България, с която да се гордеем

***

Òпа…

Адвокатурата ще провери Петър Илиев накърнил ли е престижа на професията

***

 

Novini.bg
885 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини