Софка вдигнала двойно рейтинга на БНТ, догодина пак иска да е на Евровизия (видео)

  • 31 май 2012 16:30

  • 4485
  • 7
Софка вдигнала двойно рейтинга на БНТ, догодина пак иска да е на Евровизия (видео)
©

Софи Маринова официално заяви, че и следващата година ще влезе в битката да представя България на Евровизия. Все още обаче не е ясно дали регламентът ще се запази в този му вид.

Днес певицата, екипът, който работи с нея за участието й в Баку, представители на БНТ и продуцентът й Крум Крумов дадоха обща пресконференция във връзка с представянето ни на конкурса.

Фолк изпълнителката е доволна от представянето си, независимо че не се класира за финала. Според екипа основният проблем е, че нямаме лоби в съседните страни. Затова изходът бил да се уважаваме и подкрепяме взаимно при гласуването.

Продуцентът й засегна една от най-коментираните теми, а именно защо Софи е излязла сама на сцената. В хореографията е трябвало да участват "златните момичета" от националния ни отбор по художествена гимнастика, но те били възпрепятствани. "Впоследствие не намерихме по-достойни заместници и затова Софи се представи самостоятелно", уточни той.

Всички слухове, че България може да се откаже от Евровизия, бяха опровергани от представителите на БНТ. Следващата година ще бъдем част от европейския конкурс, остава единствено да се уточни какъв ще бъде критерият, по който ще бъде избран представителят ни.

Стана ясно, че лицензионната такса, която плащаме за участие на Евровизия, е 86 000 швейцарски франка.

От БНТ се похвалиха, че в сравнение с миналата година гледаемостта се е качила двойно.

Като грешка бе отчетен фактът, че в делегацията ни в Баку не са присъствали авторите на песента за разлика от другите държави. Причината, която се изтъкна, е липсата на пари. Композиторът Крум Георгиев е пътувал за полуфинала в Азербайджан на собствени разноски.

Софи парира и критиките за роклята, с която се появи на сцената с определението "прекрасна е".

Последвайте канала на

Десислава Станева
4485 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Hater

2012.06.01 | 13:31

7
Двойно ли бе?! Не знаех че толкова много роми гледат телевизия.. :D
HA

2012.06.01 | 13:31

6
Аааа ще ме извинява,ама няма да стане.Единствените,които заслужават да отидат отново на Евровизия са Елица и Стунджи.Всички други пасти да ядат!!
pr0m1nd

2012.06.01 | 13:31

5
Бе ти луд ли си бе. Тея педеруги бледи двамцата могат да се появят само в ефира на най-негледаната телевизия канал1 и то след 12 понеже това си е живо порно. Май май си пил радиационна вода от аец-а за да напишеш такава глупост.
Д-р Йозеф Менгеле

2012.06.01 | 04:55

4
На мангалката й се харесало да пее на Евровизия, ама там чалга пеене не върви. Тя е толкова нагла, колкото може да е само един циганин!

2012.06.01 | 01:58

1
Лашни си го в менгеме и стягай,стягай ,докато.....абе ти ще се усетиш до кога.Тъпак нещастен
ТЛСМ

2012.06.01 | 01:58

3
Абе вдигнала грънци че некой ще тръгне да гледа няква циганка. Марш в кумлука и да мре там от трипер майка и ще еба циганска ни изложи пред цел свет!!!
Hades

2012.06.01 | 01:58

2
Догодина на сапун.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини