Пускат движението по пътя София - Перник на 15 октомври

  • 01 октомври 2021 15:08

  • 510
  • 2
©

Получихме ангажимент от министър Виолета КомитоваВиолета КомитоваДоц. д-р архитект Виолета Комитова завършва образователна степен магистър по архитектура през 1980, че пътят Драгичево - София ще бъде пуснат за движение на 15 октомври. Това е вторият най-натоварен път след АМ "Тракия". На 1 декември за движение ще бъде отворен и пътят Рударци - Кладница.

Това обаявиха на брифинг в Министерски съвет кметът на Перник Станислав ВладимировСтанислав ВладимировСтанислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 г. в София. Завършил е средното си образование в и лидерът на "Изправи се БГ! Ние идваме!" Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на, които проведоха среща с представители на регионалното министерство и АПИ по повод ремонта на пътя София - Перник.

Липса на пари спря ремонта на пътя София - Перник

"На 15 октомври ще бъдем на пътя София - Перник и ще кажем "Благодаря". Наясно сме какво е наследството, оставено от предишния регионален министър от ГЕРБ и какви договори са сключвани - раздавани са пари, а работа не е вършена. Благодарим на министър Комитова за това, че намери решение за този път въпреки всички трудности", добави Манолова.

Общински съветник от ДБ в София: АПИ е платила 1,25 млн. лв. за местене на конуси по пътя София-Перник

"Имахме разговор по конкретни проблеми на хората и успяхме да намерим решение. Предлагам да не се хвалим преди да сме свършили работа. Средствата за ремонта на пътя възлизат на малко над 900 000 лева", обявиха от своя страна министър Комитова и шефът на АПИ инж. Ивайло Денчев. 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
510 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2021.10.01 | 16:46

1
вапцат днес, а дано

2021.10.01 | 16:46

2
ама отвореното платно вече си е е6ало мамата от дупки

Добави коментар

Водещи новини