Насила ли те карат да се ваксинираш или насила те карат да вярваш в мисловна повърня?

  • 21 септември 2021 16:30

  • 12528
  • 0
Насила ли те карат да се ваксинираш или насила те карат да вярваш в мисловна повърня?
© Pixabay/Novini.bg

„Триша установи онова, което хиляди (вероятно дори милиони) мъже и жени преди нея бяха откривали: когато дойде моментът, в който вече е прекалено отвратително, често е и прекалено късно да се върнеш назад“. 

~ Стивън Кинг, „Момичето, което обичаше Том Гордън“ 

 

„В същото време, когато антиваксърите нападнаха нашите медици, близо 5000 души се намират в болниците, а 390 берат душа в интензивните отделения с тежка форма на COVID-19. Повече от 95% от тях са неваксинирани. Когато утре същите антиваксъри развият тежки симптоми на COVID-19, ще искат от нашите медици, които вчера обругаха, да им осигурят най-доброто лечение. Няма обаче да можем да им го осигурим, ако ни пречат и не се спазват предписаните от експертите мерки“.

~ Прессъобщение на Министерство на здравеопазването на Република България

 

Дайте да се разберем нещо: „По медиите пише, че е добре да се ваксинирам“ не (повтарям: НЕ) означава: „Карат ме насила да се ваксинирам“. Също както думите: „Нашата банка е най-хубава“, чути в някоя реклама, НЕ означават, че някой те задължава да си вложиш парите в тази банка. 

Ако някой се опитва да те накара да повярваш в обратното, значи има задна мисъл. 

Ако това не можете да разберете, може би сте прави да изберете да не се ваксинирате…

Помислете върху това (мисленето е като да говориш, ама на ум и без да си мърдаш устата): 

 „Тези, които могат да те накарат да вярваш в абсурди, могат да те накарат и да извършиш ужасии.“ ~ Волтер. 

Някаква сган заплашва хора като проф. Витанов с побой и саморазправа, за това, че си вършат работата, а с това им разваля настроението, видите ли. Какво е това, ако не е фашистка сган? Сериозен въпрос: какво е това, ако не е фашистка сган? 

Проф. Витанов: Заплашват ме заради моите изчисления, вторичният пик ще е в началото на октомври

Ако мога да те накарам – чрез систематично всяване на страх у теб и фалшива информация – да вярваш, че животоспасяващата ваксина е всъщност вредна (тоест: да обърна истината и лъжата на 180 градуса, горе да стане долу, черното – бяло), мога след това да те накарам да вярваш, че всички други ОСВЕН МЕН те лъжат и трябва аз да те водя, защото само аз мога да те спася. 

А, ако вече съм те изправил на нокти и съм изкарал най-долното желание за физическа агресия у теб, значи съм те направил безумно животно, което мога да изпратя да бие (или убие), когото му кажа, защото аз така искам! Ти си просто един инструмент за сплашване, вече не си човек. 

Разберете, че фактът, че много се говори за ваксините НЕ означава, че ви карат насила да се ваксинирате или че ви нарушават конституционните права. Ако държавата (повтарям: ДЪРЖАВАТА) ви накара да се ваксинирате НАСИЛА, без право на избор, тогава може да се говори за нарушаване на правата. Ако шефът ви каже, че можете да се ваксинирате или повече да не идвате на работа… това не е нарушение, по две прости причини: 1. Шефът ви не е държавата, а е частно (евентуално юридическо) лице; 2. Дал ви е избор – можете и да не се ваксинирате, няма пистолет до челото ви.

Той, също като вас, има право на избор. Неговият избор е с какви хора иска да работи. 

Варненци атакуваха и затвориха пункт за ваксинации

БАПЗГ остро осъжда действията на антиваксъри срещу медицински ваксинационен екип във Варна

От друга страна обаче насилственото затваряне на ваксинационен пункт е нарушение на правата на хората, които искат да се ваксинират. Техните права, гарантирани в законите на Република България, са нарушени, защото те искат животоспасяваща услуга, която е открадната от тях. Открадната. Не спряна от здравни власти, не от полицията, не от държавна институция, която е преценила, че има опасност, не! Открадната е от някакви хора, които нямат капацитет и право да се месят в решенията на другите. 

А сега ми обяснете колко трябва мозъкът ти да прилича на зеленчук, че да роди ето тази мисловна повърня: „… изискаха от ваксиниращия екип документ, с който да удостоверят разрешително за ползване на лекарствените препарати /ваксини/ на територията на България“?!

В линейката или пункта трябва да има този документ, така ли? Не в министерството? Не в сайта им, не в кабинета на министъра? Не. В линейката или в пункта – в престилката на доктора може би затъкнат документ – за всеки случай, ако някой Ганьо без работа реши да мине да го провери. 

Освен това: какви сте точно пък вие, че да ви се водят лекарите на отчет? Защо не се пробвате и по-нависоко да се прицелите… Опитайте се на някой полицай да му поискате дипломата, че е завършил школата, ей така – да ви докаже, че има право да е полицай. Давайте, пробвайте. Откъде знаете, че има право да ви пише акт например или да ви спира за проверка. 

Въобще не ми се обяснява повече за ваксините дали са безопасни или не, как 0,05% засегнати ваксинирани е нищожно малко в сравнение с колосалната смъртност. Няма да си губя повече времето. Ако искате да вярвате, че ви чипират, облъчват, омагьосват, пръскат с кемтрейлс и нощем сатанисти водят душата ви на оргия в Норвегия… ваш проблем си е, ако искате си сложете шапка от алуминиево фолио. Научете се на вежди да ходите, ако щете, ваш проблем. Но не пречете на няколкото нормални, останали в тая Територия, която някога е била държава, да си предпазят живота и здравето. Те се пазят предимно от вас и вашето „право“ да сеете зараза. 
 

Последвайте канала на

Александър Томов
12528 0

Свързани новини

Водещи новини