Ивет Горанова стана част от редиците на МВР

  • 20 септември 2021 16:15

  • 1942
  • 3
© Novini.bg

Всички ние бяхме много радостни за това, което нашите олимпийци са направили. Ние искаме да отбележим техния успех. Аз не съм очаквал, че това, което решихме, ще се отрази така добре на цялата общественост. Това заяви министър Бойко РашковБойко РашковРашков е роден на 28 септември 1954 г. в с. Огняново, област Благоевград. Завършва право в Софийския на церемонията по присъединяването на Ивет Горанова в редиците на МВР.

„Тя е много сериозна в спорта. Надявам се да е сериозна така и тука в редиците на МВР. Много се радвам, че тя прие това предложение“, допълни министърът. Той съобщи, че още на 15 септември е приготвен трудовия договор.

Рашков каза, че скоро не е имало случай да се приеме на работа изявен спортист: „Надявам се да подготви нашите служители на високо спортно ниво“

Ивет Горанова прие предложението на Рашков да стане част от МВР

„Аз също искам да благодаря на г-н Рашков за поканата. Радвам се, че постъпих на работа в МВР“, каза Ивет Горанова.

На церемонията присъства и ректорът на Академията на МВР Старши комисар доц. д-р Руси Владимиров Янев, който приветства Ивет Горанова с думите: „Чест за нас е млади хора, които са олимпийски шампиони да са част от Академията. Обратната връзка ще е: добре подготвени служители“.

Последвайте канала на

Теодора Александрова
1942 3

Коментари 3

Добави коментар
Васо Сръбския

2021.09.20 | 19:25

3
Жалко за симпатичното момиче, к.ур за МВР, мръсни противни корумпирани бок.луци измет с пагони

2021.09.20 | 18:52

2
Толкова труд в спорта и накрая да дебне ученици от храстите с по огарка трева

2021.09.20 | 16:34

1
това е линк към пресконференцията на г-н Г-е-ш-е-в където директно казва на М-у-н-ч-о какво го чака наесен. youtube.com/watch?v=6tcjQxPDpis

Добави коментар

Водещи новини