Човешкият сензор: Няма да правя повече предсказания за България

  • 30 май 2012 11:23

  • 2592
  • 1
Човешкият сензор: Няма да правя повече предсказания за България
©

Няма да правя повече предсказания за предстоящи земетресения в България, но за Италия ще успокоя хората, че нямам ново усещане за силно земетресение. Това каза екстрасензорът Мая Попова в студиото на "Гореща точка" по TV7.

Усещането преди земетресение не се свързва със ставни болки. Чувства се парещ тип болка по кожата, наподобяваща слънчево изгаряне, обясни Попова. Тя уточни, че Румъния и България са разположени в долната част на крайниците й и там усеща паренето, сигнализиращо за предстоящия трус. Случилото се в Перник обаче екстрасензорът видяла на сън.

Мая Попова се зарече да не дава повече прогнози за трусове у нас след бурните упреци от страна на гражданите, че ненужно се всява страх. Според жителите на село Дивотино, хора, които дават гласност на прогнозите си за катаклизми в медиите, трябва да се подведат под отговорност.

Много съм ядосана и разочарована от това, че хората ме заплашват с прокурор. Има толкова много прогнози постоянно. Защо да ми се запушва устата? Къде е свободата на словото? Така човешкият сензор коментира нападките срещу нея.

Преди няколко дни Попова е обявила в блога си, че се очаква силен нов трус до две седмици.



 

Последвайте канала на

2592 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
tp

2012.06.07 | 12:05

1
Мая,хората те уважаваме,4е по този на4ин ти много ни помага6 и ни успокоява6 !! Знаем,4е си обидена и те молим само да ни предупреди6 дали 6те има силно земетресение ,дори да не е на сайта ти...много жалко за умението ти и за хората ,които искаме да те слу6аме!!ТИ СИ СТО ПЪТИ ПО-НАДЕЖДНА ОТ ВСИ4КИ ОСТАНАЛИ !!!

Добави коментар

Водещи новини