Водещите новини! Ново правителство; нови играчи; нова надежда

  • 16 септември 2021 13:06

  • 1771
  • 23
Водещите новини! Ново правителство; нови играчи; нова надежда
© Novini.bg

*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 16 септември ***


Казвам ясно, че влизаме в политиката и ще бъдем участници на следващите избори. Даваме си сметка, че времето до изборите не ни позволява да регистрираме партия. В момента обмисляме всички варианти и не сме финализирали краен вариант. Няколко неща са ясни за нас. Ще се заобиколим с хора, които имат същия профил: такива, които имат успешно битие извън политиката, за да бъдат независими. Ще искаме нивото на почтеност да бъде доказуемо – да се знае какви средства имат и от къде. Искаме в следващите няколко дни искаме да видим всички алтернативи и да изберем начин, по който да продължим промяната“.

Кирил Петков влиза в партийната битка

***

Президентът Румен Радев представя НОВИЯ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ, КОЙТО ЗА ПЪРВИ ПЪТ В НОВАТА НИ ИСТОРИЯ СЕ ЗАСТЪПВА ОТ ДРУГ.

Радев представи новото служебно правителство: Капитал за политическото бъдеще на България

***

Членовете на новия служебен кабинет с внушителни професионални биографии

***

Някой пък не е особено доволен…

ГЕРБ захапа служебния кабинет: Какво точно свърши толкова, че Радев така го хвали?

***

„Разпада се лидерската политика. У гражданите се появи желание да се подкрепят експерти от вида на Асен Василев и Кирил Петков“.

Георги Лозанов: Разпада се лидерската политика, хората искат експерти

***

„Чувствам се така, все едно се качвам на бърз влак в движение“. Това заяви новият служебен министър на финансите Валери Белчев при предаване на поста от Асен Василев.

Асен Василев: Де факто сме приели еврото. Няма как да имаме партия за тези избори!

***

На ТОЗИ фронт нищо неочаквано. Играем глупави игри, печелим глупави награди…

Новите случаи на заразяване с коронавирус в България са 1862; 65 души са починали

***

София с пъти повече заразени с COVID, хора със сърдечни заболявания са основните жертви за последните 24 ч.

***

Междувременно хората се разхождат в космоса…

Space X изстреля първия изцяло цивилен екипаж в орбита

***

 

Последвайте канала на

Novini.bg
1771 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар
Нови надежди???

2021.09.16 | 18:34

23
Към правителсво на Радев???
Нови надежди???

2021.09.16 | 18:34

22
Към правителсво на Радев???
tim

2021.09.16 | 16:06

21
uspeh kire mnogo shjte ti e trudno da se preborish sas platenata administracia na ciganskiat premier no dano.

2021.09.16 | 15:37

20
Ново правителство нови играчи??? ?? ?.жив да не бях.
Любчо

2021.09.16 | 14:11

16
Нещо не схващам. Преди ден ги питат, двамата и те казват. 0ще сме министри, и докато сме, ще изпълняваме задълженията си. Демек нищо не знаят, И изведнъж на другия ден решиха да правят проект, А, между другото изтече информация, че преди дни при Радев министрите се събраха уж да отчитат дейност, а е ставало въпрос точно за новия проект. Е, как бе мили, нали България ви беше в сърцето, защо, нали бяхте незаменими страхотни, невиждани министри, защо ви махна Радев. Може би сте некадърни ли какво. А за протокола.Петков още е с двойно гражданство, подал е документи на 19 Август и отговора, ще дойде Ноември. Василев е с много висящи дела в Лондон за измами. Спецов е откраднал ДДС за милиони, Рашков е с 19 имота и парим по банки.Това са хората с които Радев работи. Същото е и със съветниците му. Всички от бившата ДС, Узунов с пликовете и бележките...Сега хората разбират, не са глупави, след, като смениха всичко в държавата, всички служби, области управители, всичко в МВР, Данс, правят безнаказано каквото си искат. Еднолична диктатура. насадиха в медиите, че тези двамата са вундеркинди, че имали голямо одобрение, по платените медии всеки ден ги показваха и сега хоп, проект. Е, да де, ама забравяте най важното, НАРОДА. Той видя, че всичко е пушилка. Това,което свърши правителството и парламента, беше единствено, да актуализира бюджета за да закрепи Радев. Изтеглят заем, който ние ще връщаме. Нищо друго не направиха псевдо-успешните. И постигнаха скок на всички цени, ток, парно, вода, газ горива, безработица, инфлация. Сега народа започва да тегли спестяванията си, които натрупа за 10 години благодарение на управлението на Борисов. народа събра 90 милиарда по банки, и сега ще тегли да му дойде акъла. Логичното заключение е, на изборите Радев да бъде двойно наказан с двойна голяма победа за ГЕРБ, за да може до 2024 г. да бъде завършена магистрала Хемус, лекарите да получат двойни заплати и т. н. А Борисов обещае ли нещо то е изпълнено.
Сандра

2021.09.16 | 15:35

19
Няма нищо за разбиране, Радев иска да управлява чрез поставени лица и олигархията.
ЕЛЕКТPА

2021.09.16 | 15:27

17
Ха ха ха, Кауна удари един пръст отзад на Импекса, както тя на Гергов. Двата корумпирани харвардски червени плъха, под юмрука на Кауна Радеф, си търсят нов по.рно проект, за да се намърдат в ба.рдака. Преди няколко дни в едно интервю, Борис Марков от СДС каза, че Мая Костинбродска е венерическото заболяване на политическата ни система. Аз бих добавила и, старата мома Дончева, Гнома, Рада и Купона, и всички партии, на уж на промяната, водени от Кауна Радеф, че са заразени от тая болест, както спинозната Импексова партия, на Краднелия Сланинова...
Сандра

2021.09.16 | 15:33

18
Глупците пак ще бъдат излъгани, сега пък от двамата мошеници и подкрепяни от Урко!
Любчо

2021.09.16 | 13:50

15
+Безработица, инфлация, скок на цените, международна изолация, далаверите на Фалшификатора - Ки-ро Ка-на-деца, престъпленията на осъдения крадец Ас-е-н Ва-си-лев, изцепките на Ка-р-уц-аров, назначаването на измамника Спе-цо-в, назначаването на децата ти на тлъсти длъжнасти, прикриването на причините за смърта на майор терзиев, убийството на лейтенанта и още какво ли не. но бумеранга се връща - остават ви още 2 месеца и тогава ще ви задаваме много и все сериозни въпроси.
Жени

2021.09.16 | 13:49

14
Бойко Борисов е доказал се с времето личност и отговорност направил толкова много за България. Като министър председател в управлението повиши жизненият стандарт на българина,строежи в цялата страна, безработицата намаля.А сега цените хвърчат нагоре, пълен хаос и разруха

2021.09.16 | 13:49

13
+ОТЧАЯН СТРАХ! Ето това е основният мотив, който движи действията на Радев и формираната клика около него. Сега е с имунитет, т.е. недосегаем, защото все още е президент. Да, но е оцапан до уши с шпионски скандал срещу родината си и с корупционни сделки - Грипени, Бобокови и т.н. Затова се е вкопчил в президентската власт. Играе хазартно, заложил е всичко и е готов на всичко - или ще е президент още един мандат или отива в затвора. Готов е и на диктатура - за да си спаси кожата..

2021.09.16 | 13:49

12
На 19.8. са приели искането на Петков в Канада. В срок до три месеца ще се произнесат. Ами ако след три месеца му постановят отказ? Кво правим тогава) Второ - в България няма конституционна криза).... Има политическа криза. Но без значение от това, е важно кое е законосъобразно, а не кое е целесъобразно . И трето - това, че видиш ли, Петков бил толкова честен и ооооо горкия- в името на България се бил отказал от гражданство, за да ни спаси)))))) По голям виц не бях чувал, от както царя каза, че ще ни оправи за 800 дни. Петков е поредната пионка на олигарха Прокопиев, с цел овладяване на ключови сектори и усвояване на средства, както и нагъл лобизъм. Отворете си очите, че е срамота , след толкова години , отново да ви качват на черешата с изтъркани номера...

Добави коментар

Водещи новини