2084, Живот зад стената

  • 14 септември 2021 16:45

  • 2423
  • 0
2084, Живот зад стената
© Pixabay/Novini.bg

Годината е 2084-та*, последният неваксиниран българин най-после се ваксинира, но със силен скептицизъм, че много бързо са я направили тая ваксина. Междувременно отварят четвърти макдонълдски ресторант на Марс, Джеф Безос Джеф БезосДжѐфри Престън Бѐзос (на английски: Jeffrey Preston „Jeff“ Bezos), по-известен просто като Джеф, който най-после е открил как да се подмладява с 50 години, си сменя пола, защото иска освен най-богатият мъж, да стане и най-богатата жена на света. В специална церемония се жени за себе си, след това се развежда и се самоосъжда да си плаща издръжка. След това инвестира 14 квадрилиянозилярда долара в машина на времето и казва, че може и да не е още открита, но според квантовото разбиране за тунелното време, тя на практика винаги е съществувала в поне 432 паралелни вселени и е негово право да я използва, дори да я няма. Обявява себе си за дете, защото в паралелна вселена все някой негов „аз“ я ползва и се връща назад във времето, и става едновременно най-богатият мъж, жена и дете на света. 

После му става скучно и се захваща с градинарство. 

Българските общини най-после разрешават използването на 5G-мрежа. Тошко ЙордановТошко ЙордановТошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 г., който вече е само глава, плуваща в буркан с физиологичен разтвор, макар никой да не е забелязал, щото на ръст си е горе-долу същият, прави 435098-то интервю с холограма на Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в, която гледа строго българския народ от златен диван на фона на Сатурн, реещ се в космоса. Холограмата обвинява Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от и Христо ИвановХристо Иванов Роден е на 13 септември 1974 г. в София.   Христо Иванов е магистър по право от Софийския, че са предатели. Поради липса на действащи журналисти в света (всички заменени с Фейсбук) главата заплашва плакат на микрофон и камера, че ще го води на съд заради сигнала за плагиатството на Петър Илиев. Завършва с монолог за „какво би било по времето на Крумова България“ и накрая нарича всички „боклук“ и гордо проверява брояча на гледанията на интервюто му – отчита трима. „Аудиторията расте“, с усмивка установява главата на хаджията. 

Буркан с главата на Бойко се вози в кръгче на въртележка джип в междугалактическия лунапарк, ситуиран на мястото на бившия мавзолей на Гошо Тарабата и пази другите буркани с глави на въртележката от комунистите. Зад него Гешев-глава в син буркан прави „тину-нину“, а леля с бадж, на който пише „Pi ar Sevi Boiko“, ходи и им бърше бурканите и на двамата. 

Междувременно екип учени от Кьолн и Сан Диего открива лекарство срещу рака и спасяват милиони хора, а в България веднага започва кампания срещу лекарството, защото според една жена в тролея, дето е чела в един сайт, то причинявало разстройство. „Не на лекарствата!“ става мотото на болница „Свети Мангър“, намираща се на жълтите павета, известна преди като Народно събрание, а понастоящем като клиника за душевноболни. Мечтата на патрона ѝ, свети Мангър, току що се е сбъднала и ликът му е на банкнотите от по 100 лв., до този на Ванга. 

Междувременно останалите все още в България граждани се крият в дън земя, защото тече предизборна кампания и всеки го грози опасността да бъде номиниран за премиер или президент от някоя случайно възникнала на тротоара след дъжд партия на някой бивш шоумен, философ или хидроинженер. Междувременно в Холивуд филмът „Живот зад стената“ печели 14 Оскара. Филмът е посветен на първия в света мега зоопарк за човеци, наречен България. 

_______

*Това пророчество за бъдещето беше получено, след като къщата на съседите на автора му изгоря……>>

Изгоря къща с оранжерия за канабис в София

 

Последвайте канала на

Александър Томов
2423 0

Свързани новини

Водещи новини