Водещите новини! Отбелязваме 144 години от Шипченската епопея

  • 21 август 2021 20:44

  • 850
  • 8
Водещите новини! Отбелязваме 144 години от Шипченската епопея
© Булфото (архив)

Днес се навършват 144 години от Шипченската епопея.  

На историческия връх се събраха хиляди хора.

Хиляди българи почетоха паметта на героите от Шипченската епопея на историческия връх

Хиляди родолюбци от страната се събраха днес пред Паметника на свободата на връх Шипка

Хиляди българи почетоха паметта на героите от Шипченската епопея на историческия връх

Президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на произнесе реч

Румен Радев: Няма сила, която да спре осъзнатите хора по пътя към свободата.

Преди 144 години на този връх се решава изходът от Руско-турската освободителна война и съдбата на България. От тогава всяка година, поколения наред, хиляди българи от всички краища на Родината изкачват Шипка, за да отдадат почит пред паметта на онези, на които дължим свободата си, каза в словото си президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.

Румен Радев: Няма сила, която да спре осъзнатите хора по пътя към свободата

Историческата дата бе почетена и от лидера на БСП

Корнелия Нинова: Славната ни история е повод за гордост и единение

"Поклон пред героите на Шипченската епопея и на Руско-турската Освободителна война", това написа във Фейсбук председателят на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Корнелия Нинова: Славната ни история е повод за гордост и единение
 

Георги ПанайотовГеорги ПанайотовГеорги Великов Панайотов е роден през 1968 г. в гр. Поморие. Завършил е със златен медал Немска предупреди за очакван мигрантски натиск

Военният министър: Подготвяме се за мигрантски натиск по границата

Има готовност за изпращане на техника и хора по границата за справяне с евентуален мигрантски натиск. Трябват обаче четири милиона лева, които военното министерство няма. Това заяви в интервю за NOVA военният министър Георги ПанайотовГеорги ПанайотовГеорги Великов Панайотов е роден през 1968 г. в гр. Поморие. Завършил е със златен медал Немска.

Военният министър: Подготвяме се за мигрантски натиск по границата

Последвайте канала на

Novini.bg
850 8

Свързани новини

Коментари 8

Добави коментар
Мира

2021.08.22 | 06:52

8
Всичко отива към забрава а новоизлюпените младежи и девойки търсят битката в Кънтър страйк.

2021.08.22 | 00:18

7
Тоя, пудел,Радюв, Боклук, Мутра гнусна червена

2021.08.21 | 22:34

5
Радев българоубиеца не трябва да бъде на това свято място за всички българи

2021.08.22 | 00:16

6
Ток,е, предател, мутра червена

2021.08.21 | 22:34

4
От 2 години по медиите и телевизиите върви кампания наречена ЛЪЖА срещу Бойко Борисов на принципа "аз чух"...." знаеш ли какво разбрах " или " чух от сигурен човек", Това си беше милицоинерска акция от такива,като Атанасов и Хр Иванов от ДеБъ, Бойко Рашков, драскачите наречени сценаристи около Учиндолския селяндур Слави водени от българоубиеца Румен Радев.Тази акция вървеше умишлено да се разбие високия рейтинг на Борисов и Герб за да може сега некъдърниците и мафиотите да вземат властта, както и стана
ШИБАМ ПЛАТЕНИ ГЕЙБЕРИ

2021.08.21 | 22:25

3
За късопаметния Борисов и подобните му се налага да припомним факти от биографията му: Бащата на Бойко е служител на Софийско градско управление на МВР – родният, задължително член на БКП, както и майка му – начална учителка 1 През 1977 г. той е приет във Висшата специална школа „Георги Димитров“ на МВР в Симеоново, във факултет „Противопожарна охрана“. Не заради дядо си – „разстрелян от комунистите“, а заради недостатъчно висок успех. (Ако дядото е бил народен враг, нямше негови родственици да завършат висше и да са милиционери и учители, а внукът изобщо нямаше да бъде допуснат до кандидатстване в МВР-школата) Докато учи отбива военната си служба в ШЗО–Плевен – 1 г. за разлика от всички останали – тогава войници по 2 г. По силата на вътрешните правила той е приет за член на БКП. След шемента кариера от МВР до преподавател във ВИПОНД и кандидат на науките, Борисов напуска през 1990 г. като твърди, че поводът за това е деполитизацията на силовите структури. ТОЙ КАТЕГОРИЧНО ОТКАЗВА ДА ЗАХВЪРЛИ ПАРТИЙНИЯ БИЛЕТ, ВЪПРЕКИ, ЧЕ ПУБЛИЧНИЯ ОТКАЗ ОТ БКП ПО ОНОВА ВРЕМЕ Е МОДА И ИНТЕРЕС.
Гешев

2021.08.21 | 21:35

2
Импийчмънт (среща се и като импичмънт) (от англ. – обвинение, дискредитиране) се нарича процедурата, с която законодателен орган официално подвежда под отговорност лице, което е висш представител на властта (виж президент), за държавна измяна, корупция или друго тежко престъпление.
Аа

2021.08.21 | 21:34

1
Масонски лозунги, а!

Добави коментар

Водещи новини