Ст. комисар Георги Гендов е новият директор на ОДМВР - Шумен

  • 10 август 2021 12:57

  • 417
  • 0
Ст. комисар Георги Гендов е новият директор на ОДМВР - Шумен
© ОДМВР- Шумен

Ст. комисар Георги Гендов е новият директор на ОДМВР- Шумен.

Пред ръководния състав на ОДМВР- Шумен днес заместник-министър Венцислав Катинов обяви заповед на министъра на вътрешните работи, с която за директор се преназначава старши комисар Георги Гендов.

Ст. комисар Петър Тодоров е новият главен секретар на МВР

Благодарим на старши комисар Мишев за усърдната работа, за добрата организация преди и по време на изборите, за опазване на обществения ред и за осигуряване на спокойствието на жителите в областта. Изборът на Георги Гендов за директор на шуменската полиция е заради качествата, знанията и уменията, които притежава, и е доказал по време на службата си в МВР през годините, каза зам.- министър Катинов пред състава.

С друга заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков старши комисар Владислав Мишев се преназначава на друга длъжност в МВР.

Старши комисар Георги Гендов  работи в системата на МВР от 2007 година. Професионалната му дейност започва като инспектор в сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ към областната дирекция в Шумен.  В годините заема различни изпълнителски и ръководни длъжности, като от месец август 2020 година до момента е началник сектор на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в областната дирекция. Награждаван е многократно за професионалната си дейност.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
417 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини