Планово спиране на водоподаването в Ямбол

  • 09 юли 2021 13:28

  • 347
  • 0
Планово спиране на водоподаването в Ямбол
© Pixabay

Във връзка с реализацията на обект "Реконструкция и разширение на вътрешна водопроводна и канализационна мрежа на гр. Ямбол", изпълняван като част от инвестиционните дейности по проект „Доизграждане и реконструкция на водоснабдителна и канализационна системи в обособена територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД, гр. Ямбол“, финансиран от Кохезионния фонд на Европейския съюз, ще се извърши планово спиране на водоподаването.

То е насрочено за 13.07.2021 г. (вторник) от 8:00 часа като очакваната продължителност е 8 часа. Без водоподаване ще остане цялата територия на град Ямбол (без Промишлена зона), с. Кукорево, с. Веселиново и с. Стара река.

През август започват планови спирания на водата в Ямбол

Водоподаването ще се възстанови първо в ниската част на град Ямбол в следобедните часове на 13.07.2021 година. В късния следобед, ще се възстанови водоподаването и в Централна градска част, около парк „Боровец“, с. Веселиново, с. Кукорево и с. Стара река. Вечерта ще се възстанови водоподаването по високите части на града и ж.к. Бенковски. 

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД - Ямбол и фирмата изпълнител се обръщат с апел към всички граждани да проявят разбиране, като се извиняват за временно причинените неудобства, се посочва в съобщението.

Последвайте канала на

Весела Найденова
347 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини