Фандъкова поздрави столичните полицаи за професионалния им празник

  • 05 юли 2021 15:10

  • 306
  • 4
Фандъкова поздрави столичните полицаи за професионалния им празник
© Булфото (архив)

Кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска е изпратила поздравителни адреси на директора на СДВР старши комисар Калоян Милтенов и началника на Общинска полиция главен инспектор Кирил Лозанов по повод празника на МВР, съобщиха от Столичната община.

,,Използвам случая да ви благодаря за отговорността и професионализма, с които изпълнявате нелеките задачи, свързани с осигуряване на обществения ред и сигурността в нашия град. Очакванията, които хората имат към вас, са големи и те са свързани с доверието, което гражданите и институциите имат в структурите на МВР'', се казва в писмото до служителите на СДВР.

Борисов поздрави служителите на МВР за празника и им благодари

Кметът е поздравила и служителите на Общинска полиция.

Като кмет на София мога да кажа, че за няколко години Общинска полиция спечели доверието на столичани, а с това нараснаха и очакванията на гражданите за повече спокойствие и сигурност в града. Вашите патрули са на първа линия по време на всичко, случващо се в София, и това става с цената на ежедневна работа и усилия, с цената на времето, в което не можете да бъдете до своите семейства, посочва столичният кмет.

Последвайте канала на

Владимир Василев
306 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Mitaka

2021.07.05 | 15:15

1
ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАМЕ НА 11 Юли 2021 Русоробската радиващина простря зловещата си сянка на безправие, политически и икономически терор, на цензура и държавни измами над демократична България. Не само демокрацията, а дори личната ни свобода и реалното правосъдие са изправени пред опасността да бъдат унищожени. Това унищожение на българската държава, това унижение на българския народ трябва да спре !!! Партиите -русороби , слуги на Кремъл и радиващината като ИТН на Слави Трифонов, , ИСМВ на Мая Манолова, Бабикян, Хаджигенов и Т.Дончева, , ДБ на Христо Бойкикев трябва да отидат на бунището на българската история. Нищо добро не мога да кажа и за подкрепилите ги тихомълком БСП и ДПС. На този фон има само една доказала се като проевропейска и пронатовска партия, годна ВЕДНАГА да поеме управлението на държавата и това е ГЕРБ. Затова коалицията ГЕРБ- СДС стои за нас на първо място.
М52

2021.07.06 | 03:25

4
Иди на доктор или си смени дилъра
ГЛЕДАЙТЕ АКО ИСКАТЕ

2021.07.05 | 15:36

3
ГЛЕДАЙТЕ Светослав Илчовски: „Борисов е сексуален маниак, кюлчета и плеймейтки има, Мата Хари не е една ! "
Иво

2021.07.05 | 15:18

2
A,така. Бойко отново на висота. Днес каза, че ако управлява ще предложи три точки за мандата. Заедно с Патриотите ще ги изпълнят. 1.Ще изпълни обещанието си, от 2009 да изрине всички от ДС и никой вече да не заема никакви важни длъжности. Такива, като Гечев, Христов, и други, ще останат в историята...За да не могат, като сега след време да надигат глави.. 2. Увеличаване на доходите и пенсиите с 40%, два месеца след съставянето на правителство... 3.Премахване, на гишетата и опашките пред тях.. Смятам, че и този път народа ще се консолидира около тези, които работят и си изпълняват обещанията. Избирателите и този път ще подкрепят Герб, защото узрелия демократ-народът прави разлика между думи и свършена работа!

Добави коментар

Водещи новини