Патриотите: Нападението на „демократите“ над Милена Славова е парад на лицемерието на необолшевизма!

  • 23 юни 2021 10:13

  • 1698
  • 4
Патриотите: Нападението на „демократите“ над Милена Славова е парад на лицемерието на необолшевизма!
© Булфото (архив)

Нападението на „демократите“ над Милена Славова е парад на лицемерието на необолшевизма! Да имаш мнение, различно от това на гей средите, от кога се превърна в стигма в „новата демокрация“? Това се казва в позиция на "Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите" -ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на, НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия, по повод гей скандала с известната певица.

Преди седмица ние, „Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. ТритеВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, ВоляВоляВоля е българска либерална политическа партия. Тя е основана на 15 юли 2007 г. по инициатива на И НФСБНФСБНационален фронт за спасение на България (НФСБ) е българска националистическа политическа партия,“, направихме един клип, с който изразихме несъгласието си с гей парада, с парадирането, с агресивната подмяна на традиционните ценности и истинския дневен ред на обществото. Пуснахме този клип в социалните мрежи.

Случи се така, че певицата Милена Славова – рок икона и символ на поколения рокаджии, попада на него и вероятно не го доглежда до края, защото веднага го споделя. Ако го беше догледала може би нямаше да го сподели. Първо, защото е наш, т.е. политически. Нямаше да го сподели и за да си спести това, което последва - обиди, заплахи, подигравки, преследване и докладване от розовата фашистка Фейсбук полиция, на чиято енергия и отдаденост може да завиди всяка тайна служба по света.

Рокаджийката Милена Славова предизвика страшен гей скандал

По нея бяха изстреляни хиляди грозни думи. Беше обиждана за възрастта си, външния си вид и бяха направени грозни намеци, свързани с психичното ѝ здраве и хормоналния ѝ баланс. Милена обаче – впрочем майка и съвестен български гражданин – бе нападната от свои. От онези, които до оня ден я обичаха. Които слушаха песните ѝ и ги бяха превърнали в знаме на бунт, революция, отстояване на права и непримиримост. Онези, които се оплакват от сутрин до вечер, че нямат право на мнение. На изразяване. На всичко.

„Умните“, „красивите“ и жертвите на дискриминация обиждаха една жена, уважавана на българската и световната сцена като изпълнител, служейки си с най-грозни епитети. Това са същите онези, които не спират да повтарят, че не външността е важна, а как се чувстваш отвътре.

Милена обаче не се появи да парадира, облечена като какаду с пера и пайети във всички възможни отвърстия, за да манифестира сексуалната си ориентация. Тя всъщност направи това, заради което Вие опищявате София, ефира и света – упражни своето ПРАВО НА ИЗРАЗЯВАНЕ. И защити ценностите, в които вярва. Ценностите, благодарение на които, между другото, всеки един от Вас се е появил на тоя свят.

Милена и ние, Българските патриотиБългарските патриоти"Българските патриоти" е коалиция, която обединява ВМРО, "Воля" и НФСБ. Трите, мислим еднакво. Съвпадение, което Ви вбесява.

Долу ръцете от Милена! Защото, уважаеми, всеки има право на мнение, нали? Тя го има. И то е различно от Вашето. Не бяхте ли Вие „толерантните“?

Това е „просто любов“, нали? Милена обича детето си.

А Вие, не толкова уважаеми, какво обичате?

Последвайте канала на

Радина Лазарова
1698 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ЕДНА ЖЕНА

2021.06.23 | 12:48

4
ТО В ТАЯ ДЪРЖАВА САМО СТРАХЛИВИ ДЖЕНДЪРИ ЕГАТИ МЪЖЕТЕ СТРАХ ГИ Е ОТ ВАКСИНАТА И ТОВА МНИ БИЛО МЪЖЕ СМЯХ

2021.06.23 | 12:10

2
ПАТРИОТИТЕ ДА ХОДЯТ ДА СЕ ШИБАТ ПОД ЗЕМЯТА
l

2021.06.23 | 12:30

3
Пълен идиот си...

2021.06.23 | 10:17

1
ДЖАМБАЗКИ,ТИ НЕ СИ ПАТРИОТ,А ПРОСТО БОКЛУК!

Добави коментар

Водещи новини