"Градус": Призоваваме за бърза и безкомпромисна проверка

  • 13 май 2021 15:02

  • 2345
  • 3
"Градус": Призоваваме за бърза и безкомпромисна проверка
© Булфото (архив)

Нова позиция разпространиха от "Градус" АД. Директор Връзки с инвеститорите Мариета Бабева е категорична, че от компанията са готови за праверка. 

Във връзка с разпространяваните неверни и манипулативни информации по адрес на "Градус" АД, желаем да заявим:

"Градус" АД е публична компания и като такава разчита преди всичко на проверките на българските регулатори, за валидиране на законността на всяко едно неи̮но начинание.

От „Градус“ категорични: Нямаме търговски отношения с Павел Стоименов

"Градус" АД категорично отхвърля всички обвинения в нарушаване на закона и призовава компетентните органи да извършат бърза и безкомпромисна проверка с цел изясняване на коректните обстоятелства и факти около деи̮ността на дружеството.

"Градус" АД изразява надежда, че институционалните деи̮ствия ще са достатъчни за преустановяване на политическата атака, на която компанията е обект през последните няколко дни.

"Градус" АД потвърждава готовността си да защитава според буквата на закона интересите на компанията и своите инвеститори.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2345 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Nancyodkba

2021.05.15 | 15:55

3
Голая киска хочет ласки - W W W . B G 1 7 . C L U B
XXX

2021.05.13 | 15:29

1
САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО МОЖЕ ДА НИ СПАСИ ОТ ЛЪЖИТЕ КОРУПЦИЯТА РЕКЕТА И КРАЖБИТЕ НА ГЕРБ И О.П САМО ТЕ ПРЕДЛАГАТ ИСТИНСКА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ ГЛАСУВАТЕ ЗА ТЯХ АКО ИСКАТЕ БОРБА СЪС МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ И ФАШИСТИТЕ ОТ О.П И ПО ВИСОКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ ЕДИН ШОУ МЕН ЩЕ РЕШИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ
WC

2021.05.13 | 15:33

2
ПОЗДРАВИ на майка ти

Добави коментар

Водещи новини