Водещите новини! Бил Гейтс се развежда. Нови избори в БГ? И нови дози ваксина у нас

04 май 2021 12:55

Водещите новини! Бил Гейтс се развежда. Нови избори в БГ? И нови дози ваксина у нас
© Getty Images/Novini.bg
12867 0

*** Водещите новини за деня до 13.00 ч., на 4 май ***

 

През нощта на трети срещу четвърти май (българско време) светът прочете съобщението, че Бил и Мелинда Гейтс се развеждат. То беше първо публикувано в социалните медии от сигурен източник – Мелинда Гейтс. 

Реакциите не закъсняха – те бяха от сериозни опити за анализ на това какво ще последва за фондациите и общата работа на двамата до безумни и глуповати теории на конспирацията.

*

Разводът на Бил и Мелинда Гейтс ще наложи взимането на сложни решения за разделянето на тяхното състояние, натрупано през 27-те години брак, отбелязват Ройтерс и Франс прес.

Подробности ↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Разводът на Бил и Мелинда Гейтс налага взимането на комплексни решения за едно голямо богатство

***

По повод съобщението за развода на Бил и Мелинда Гейтс световните агенции припомниха кратка биографична справка за милиардера.

Бил Гейтс е роден на 28 октомври 1955 г. в Сиатъл. Открива информатиката, когато постъпва в частно училище в града. На 13 години създава първите си софтуери. Първите си програми пише на…

… подробности ТУК ↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Бил Гейтс - легендарният информатик, превърнал се във филантропа-милиардер

***

И един интересен поглед върху това какво се случва, какво не се случва и какво би могло да се случи в българския Парламент, за който едно само е сигурно – че, каквото и да се случи в него, вече няма да изненада никого.

↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Месец по-късно партиите се готвят за нова предизборна битка

***

273 780 дози от ваксината срещу COVID-19 на Pfizer/BioNTech ще пристигнат в България днес. Това обявиха от Министерстерството на здравеопазването.

Подробности ↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Още дози на Pfizer-Biontech пристигат днес

***

Засилен трафик се очаква днес заради края на почивните дни. Утре, 5 май, е работен ден и много хора ще се приберат от вътрешността на страната към столицата и другите големи областни градове. Заради това от МВР призоваха водачите да се движат внимателно и да се информират за актуалната пътна обстановка.

Подробности ↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Очаква се засилен трафик по АМ „Тракия“ днес

↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Улесняват трафика по АМ "Тракия", вижте как!

↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Половин милион превозни средства се очаква да се приберат към София

***

Денят на храбростта и празник на Българската армия през тази година ще  бъде отбелязан с няколко прояви, съобразени с въведените противоепидемични мерки за опазване на здравето на хората.

Те включват водосвет на бойните знамена и знамената-светини пред паметника на Незнайния воин в София и демонстрации  на способности от Сухопътните войски, Военновъздушните и Военноморските сили и Съвместното командване на специалните операции в различни гарнизони в страната.

Подробности ↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Ансамбалът на въоръжените сили и Гвардейският духов оркестър с празничен концерт в София

↓↓↓↓↓↓↓↓↓

Вертолети и самолети в небето над София на 5 и 6 май

***
 

Novini.bg
12867 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини