Спират водата в части от София днес

21 април 2021 09:07

Спират водата в части от София днес
© Pexels
861 0

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Бояна“ и ж.к. „Студентски град“, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Герганица“, кв. „Бояна“ се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 18.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Орешарска“, ул. „Хан Телерик“, ул. „Герганица“ от ул. „Орешарска“ до ул. „Байкал“, ул. „Десислава“ от ул. „Герганица“ до ул. „Църковна“ и ул. „Скавица“.

Без вода в части на София и село Лозен

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Герганица“ на кръстовището с ул. „Орешарска“.

Във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на бул. „Св. Климент Охридски“, ж.к. „Студентски град“ се налага спиране на водоподаването от 12:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Св. Климент Охридски“ от № 14 до № 18, бул. „Св. Климент Охридски“ от № 45 до № 59В и бул. „Андрей Ляпчев“ № 4.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: бул. „Св. Климент Охридски“ № 16.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

Радина Лазарова
861 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини