Няма да строят в Морската градина във Варна

  • 14 май 2012 17:01

  • 1744
  • 1
Няма да строят в Морската градина във Варна
©

Няма да се строи в Морската градина във Варна. Това категорично заявиха кметът Кирил Йорданов и народният представител и шеф на ГЕРБ в морския град Павел Димитров, предаде ТВ7.

Двамата, подкрепени от заместник-кметове и председателя на Общинския съвет и съветник от управляващите, дадоха нарочна пресконференция, чиято цел е да успокоят варненци относно бъдещето на Приморския парк.

Припомняме, че стотици жители на Варна скочиха срещу евентуални нови строежи в белия дроб на града и организираха няколко протеста. Темата е най-горещата, която вълнува хиляди варненци.

Ще настоявам за завишаване на санкциите за нарушителите в Морската градина, заяви твърдо Павел Димитров.

Главният архитект на Варна допълни, че в петък ще се състои заседание на експертния съвет, на което ще бъде гледан окончателния вариант на бъдещия Общ устройствен план на града. След това до средата на юни той ще бъде гледан и на заседание на Общинския съвет. Така вече само месец ни дели от пълната информация относно бъдещето на Морската градина.

Последвайте канала на

1744 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
AlexK

2012.05.15 | 07:11

1
Каквото ТИМ заповядат на подлогата си Кирчо-мастиката : това ще бъде . И ако се вдигне малко шум , временно ще има затишие : както става сега с шистовия газ ...

Добави коментар

Водещи новини