От утре трафикът по АМ "Тракия" от 5-ти до 9-ти км ще е двупосочно в обновеното платно за Бургас

  • 11 април 2021 21:24

  • 497
  • 0
От утре трафикът по АМ "Тракия" от 5-ти до 9-ти км ще е двупосочно в обновеното платно за Бургас
© Булфото (архив)

От утре - 12 април, движението от 5-ти до 9-ти км на АМ "Тракия" ще се осъществява двупосочно в ремонтираното платно за Бургас, съобщават от Агенцията "Пътна инфраструктура".

Преминаването в платното за София се ограничава за ремонт на настилката в около 200-метров участък при 7-ми км. В отсечката ще бъде подменен износващият асфалтов пласт.

Аварийните ремонтни дейности бяха предприети, след като на 8-ми април при пътен инцидент между два тежкотоварни автомобила възникна пожар и бяха нанесени щети на асфалтовата настилка в двете платна на магистралата. В платното за Бургас бяха сменени асфалтовите пластове в участък от около 500 м, засегнат от пожара, припомнят от АПИ.

Два тира са се ударили на АМ "Тракия", единият гори

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

Последвайте канала на

Novini.bg
497 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини