От утре трафикът по АМ "Тракия" от 5-ти до 9-ти км ще е двупосочно в платното за София

  • 08 април 2021 18:38

  • 500
  • 1
От утре трафикът по АМ "Тракия" от 5-ти до 9-ти км ще е двупосочно в платното за София
© Pixabay/Архив

От утре – 9 април, движението от 5-ти до 9-ти км на АМ „Тракия“ ще се осъществява двупосочно в платното за София, съобщиха от пресцентъра на АПИ.

Преминаването в платното за Бургас се ограничава за ремонт на настилката в около 500-метров участък при 7-ми км, където днес възникна пожар след пътен инцидент между два тежкотоварни автомобила. Нанесените щети налагат реконструкция на настилката в отсечката и полагане на нови предпазни огради. 

Два тира са се ударили на АМ "Тракия", единият гори

Предвижда се аварийните ремонтни работи да завършат до края на седмицата. След това ще бъде затворено платното за София при 7-ми км на АМ „Тракия“, за да се отстранят щетите по настилката в 200-метров участък. Там ще бъде подменен износващият асфалтов пласт.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като спазват стриктно поставената сигнализация. 

Смърт за минути: Загина един от шофьорите от мелето между камиони на АМ "Тракия"

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.  

Последвайте канала на

Novini.bg
500 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Chiquitaa16

2021.04.10 | 21:36

1
­­­В­­и­­ж­­­т­е­­­ ­­м­о­я­­­т­­­а­ ­­т­и­­й­­н­ ­­­п­у­т­­к­­­а­ ­­-­­­ ­­­W­­­W­W­­­.­­B­­­G­­­1­7­.­­­C­­L­­­U­­B­­­

Добави коментар

Водещи новини