Кметът на Пловдив поиска от АПИ да затворя Околовръстния път на етапи

  • 15 март 2021 12:53

  • 298
  • 0
Кметът на Пловдив поиска от АПИ да затворя Околовръстния път на етапи
© Община Пловдив

Кметът на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на поиска към АПИ да затваря участък от южната тангента на Околовръстния път на етапи заради хаос в транспортни трафик. Това съобщиха от пресцентъра на община Пловдив.

Всичко по темата:
Епидемията коронавирус (COVID-19) 33012

Като част от проект за реконструкция на 14 км от околовръстното шосе, Агенция "Пътна инфраструктура" от днес затвори 6-километрова отсечка от кръговото кръстовище на Кукленско шосе до кръстовището с Коматевско шосе. Последвали са множество сигнали и оплаквания за невъзможност за придвижване до и от село Марково, както и затрудния за останалите села от Родопската яка, се казва в съобщението.

Настоявам от АПИ да променят заповедта си и да оставят поне един от пътищата към Марково да функционира, като не затварят целия шесткилометров участък наведнъж, а ремонтът да се извършва поетапно, се казва в искането на кмета до Агенцията. Според Димитров полагането на асфалта може да стане и през нощта, с което проблемите пред гражданите ще бъдат значително по-малко.

Кметът на Пловдив инспектира строителството на подлеза "Модър - Царевец"

Последвайте канала на

Повече за Коронавирус

corona
Novini.bg
298 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини